Τεχνολογία

Το Instagram ανακοινώνει το νέο «Creator Portal» για να βοηθήσει τους influencers στις επιχειρήσεις τους

Το Instagram ανακοινώνει το νέο «Creator Portal» για να βοηθήσει τους influencers στις επιχειρήσεις τους

Πηγή Φωτογραφίας: Mr.Influencer - Influencer Matchmaker

Το Creator Lab είναι, στην ουσία, ένας νέος προγραμματισμός για τους δημιουργούς στο Instagram.

Το Instagram έχει δημιουργήσει έναν ειδικό πλαίσιο που ονομάζεται «Creator Lab» για να βοηθήσει τους influencers να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής της πλατφόρμας, Adam Mosseri.

“Αυτή την εβδομάδα ανακοινώνουμε το “Creator Lab”, το οποίο προγραμματίζει τους  influencers “, λέει ο Mosseri στο βίντεο. “Πιστεύουμε στη σημασία της κοινότητας των δημιουργών.”

Το Creator Lab είναι, στην ουσία, προγραμματισμός για δημιουργούς, λέει ο Mosseri στο βίντεο. Το εργαστήριο θα αποτελείται από πληροφορίες και μαθήματα που οι influencers και οι δημιουργοί περιεχομένου «προσπαθούν να πάει ακόμα καλύτερα η καριέρα τους», πρόσθεσε.

Ο προγραμματισμός στον ιστότοπο εμπίπτει σε τρεις κύριες κατηγορίες, είπε ο Mosseri: «βρίσκεις τη φωνή σου», «χτίζεις μια κοινότητα» και «σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα»

Στη σελίδα του Creator Lab, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο που εμπίπτουν στην ομπρέλα των θεμάτων που περιγράφει ο Mosseri. Τα βίντεο με τίτλο “καθορίζοντας τη φωνή σας” και “συνεργασία με άλλους”.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης συμβουλές για το πώς οι δημιουργοί μπορούν να αυξήσουν τους ακόλουθους στο διαδίκτυο ως επιχειρήσεις και να αυξήσουν τα χρήματα που κερδίζουν σε συμφωνίες όπως προσφορές επωνυμιών.

«Είναι σημαντικό για εμάς οι δημιουργοί να μπορούν να μετατρέψουν το πάθος τους σε ένα επάγγελμα ζωής», λέει ο Mosseri στο βίντεο.

«Ας ελπίσουμε ότι αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε την κοινότητα των δημιουργών ευρύτερα», είπε.

View this post on Instagram

A post shared by Adam Mosseri (@mosseri)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments