Nέα της αγοράς

Κικίλιας: Νέα έργα υποδομών και αναβάθμιση ξενοδοχείων, που συμβάλλουν σε μια καλύτερη και πιο ποιοτική σεζόν

Κικίλιας: Νέα έργα υποδομών και αναβάθμιση ξενοδοχείων, που συμβάλλουν σε μια καλύτερη και πιο ποιοτική σεζόν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κικίλιας: «Είναι μια πολύ αισιόδοξη εικόνα για τη χώρα και την προσπάθεια για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας»

Οι πληρότητες στους δημοφιλείς προορισμούς κυμάνθηκαν πολύ πάνω από το 85%-90% με μεγάλη παρουσία των ξένων επισκεπτών. Αυτό ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο Open, προσθέτοντας ότι οι ξένοι τουρίστες επισκέφθηκαν ήδη προορισμούς που δεν γνώριζαν, κάτι το οποίο ήταν στόχος της στρατηγικής του υπουργείου.

«Είναι μια πολύ αισιόδοξη εικόνα για τη χώρα και την προσπάθεια για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας», είπε ο ίδιος, επισημαίνοντας την προσπάθεια που προηγήθηκε ώστε η τουριστική σεζόν να ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

«Είμαστε ακόμα στην αρχή, καθώς αναμένουμε και δεύτερο κύμα το επόμενο τριήμερο της Πρωτομαγιάς», τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο».

Αισιοδοξία για τις κρατήσεις της σεζόν

Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον ρυθμό των κρατήσεων και των προκρατήσεων που σύμφωνα με τα στοιχεία παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις. «Κινούμαστε συγκρατημένα και με σοβαρότητα και είμαστε αισιόδοξοι ότι η δουλειά που έχουμε κάνει όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα θα αποδώσει», είπε ο υπουργός Τουρισμού.

«Στρατηγική του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού, είναι το μέρισμα της επιτυχίας από τον τουρισμό να φτάσει στην τσέπη του Έλληνα που δυσκολεύεται αυτήν την εποχή και πρώτα από όλα στους εργαζόμενους στον ελληνικό τουρισμό που έρχονται σε επαφή με τους τουρίστες και τους ταξιδιώτες», σημείωσε τέλος ο κ. Κικίλιας, ενώ παράλληλα ανάφερε πως προχωράνε μια σειρά έργα υποδομών, αναβάθμισης ξενοδοχείων, που συμβάλλουν σε μια καλύτερη και πιο ποιοτική σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments