Πολιτική

Οικονόμου για Αποστολόπουλο: Περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τσίπρα στην αμαύρωση της Πατρίδας μας

Οικονόμου για Αποστολόπουλο: Περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τσίπρα στην αμαύρωση της Πατρίδας μας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οικονόμου για Αποστολόπουλο: Ο κ. Οικονόμου ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την απάντησή του σε όλα όσα ακούστηκαν.

Δήλωση σχετικά με τα όσα ανέφερε ο διασώστης και συντονιστής επιχειρήσεων θαλάσσιας διάσωσης σε ανθρωπιστικές αποστολές, Ιάσων Αποστολόπουλος, έχοντας δίπλα του τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογου στις Βρυξέλλες έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την απάντησή του σε όλα όσα ακούστηκαν.

Ολόκληρη η δήλωση

«Μια μέρα μετά την αποκάλυψη της σκαιάς κατασυκοφάντησης του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της Ελλάδας, υπό τη συμπαράσταση και κάλυψη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κούλογλου – μια μέρα μετά τη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για το αν επισήμως αποδέχεται και επικροτεί το άγος αυτό, ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα τη Ρόδο και τη Σύμη. Άραγε θα τολμήσει να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, ρωτώντας τους εάν “διαπράττουν εγκλήματα στο Αιγαίο”, εάν “αντί να διασώζουν ανθρώπους στη θάλασσα, πετούν τους ανθρώπους στη θάλασσα”, εάν “τους παρατάνε στην ανοιχτή θάλασσα, χωρίς τροφή, νερό ή οποιοδήποτε μέσο για να καλέσουν σε βοήθεια”; Κατά την διάρκεια της περιοδείας του σήμερα από τη Ρόδο μέχρι τη Σύμη περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τσίπρα στην αμαύρωση της Πατρίδας μας. Γιατί όποιος δεν αντιδρά μπροστά σε κάτι τέτοιο και σιωπά, συναινεί».

Τι δήλωσε ο Ιάσονας Απιοστολόπουλος

“Πριν από 10 ημέρες, ο επικεφαλής της Frontex, Φαμπρίς Λεγκέρι, παραιτήθηκε λόγω σοβαρών αποδείξεων ότι ο οργανισμός του κάλυπτε εγκλήματα κατά των προσφύγων στη θάλασσα που διέπραττε το ελληνικό Λιμενικό Σώμα. Στην Ελλάδα έχουμε το μοναδικό Λιμενικό Σώμα παγκοσμίως που, αντί να διασώζει ανθρώπους στη θάλασσα, πετάει τους ανθρωπους στη θάλασσα. Οι ελληνικές αρχές απαγάγουν πρόσφυγες που έχουν ήδη φτάσει στις ελληνικές ακτές και τους πετάνε πάλι στην ανοικτή θάλασσα. Είνα μοναδικό φαινόμενο, δεν το έχουμε ξαναδεί. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι το εξής: Oι πρόσφυγες φτάνουν μόνοι τους, ανεξάρτητα, στις ελληνικές ακτές”, ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments