Διεθνή

Ιταλία: Νεκροί και οι 7 επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που συνετρίβη

Ιταλία: Νεκροί και οι 7 επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που συνετρίβη

Πηγή Φωτογραφίας: turkeynewsen

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι σοροί επτά ατόμων εντοπίστηκαν στο Όρος Κούσνα

Νεκροί είναι όλοι οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που εξαφανίστηκε στα Απέννινα Όρη μεταξύ Τοσκάνης και Εμίλια Ρομάνια, ενώ πετούσε από το Καπανόρι Τασινιάνο της Λούκα με προορισμό το Τρεβίζο στην Περιφέρεια του Βένετο.

Οι έρευνες ξεκίνησαν ήδη την Πέμπτη και σταμάτησαν μόνο κατά τη διάρκεια που έπεφτε νύχτα.

Σήμερα, όπως μεταδίδουν τα Ιταλικά ΜΜΕ, οι σοροί επτά ατόμων εντοπίστηκαν στο Όρος Κούσνα, γνωστή ορεινή κορυφή στην επαρχία Ρέτζιο Εμίλια. Ένας ορειβάτης εντόπισε τα συντρίμμια του ελικοπτέρου σε ρέμα της βουνοπλαγιάς, σε υψόμετρο 1.922 μέτρων, μεταξύ δύο καταφυγίων και σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Ιταλός πιλότος, τέσσερις Τούρκοι και δύο Λιβανέζοι επιβάτες, οι οποίοι ταξίδευαν για επαγγελματικούς λόγους, επίσκεψη σε εταιρείες και σε συνδυασμό με μια σημαντική έκθεση χάρτου στη Λούκα.

Τη στιγμή της πτήσης, οι καιρικές συνθήκες στα Απέννινα Όρη ήταν δυσμενείς, με καταιγίδα, σφοδρές βροχές, χαλάζι και αστραπές. Σύμφωνα με την Gazzetta di Modena, ένας από τους επιβάτες φαίνεται να έστειλε ένα σύντομο βίντεο στον γιό του που έδειχνε την καταιγίδα, και που τώρα βρίσκεται στα χέρια των εμπειρογνωμόνων για να εξεταστούν τα αίτια της τραγωδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments