Πολιτική

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον νέο πρωθυπουργό του Ισραήλ

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον νέο πρωθυπουργό του Ισραήλ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Λαπίντ προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Λαπίντ προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του .Τη σταθερή βούληση της Ελλάδας για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων και την διεύρυνση της συνεργασίας με το Ισραήλ εξέφρασε σήμερα το μεσημέρι σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο νέο Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Γαΐρ Λαπίντ.

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Λαπίντ προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα μιλήσει στη Βουλή για το νομοσχέδιο στην Παιδεία

Στην ολομέλεια της Βουλής θα μιλήσει σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με το νομοσχέδιο για την Παιδεία. Προηγήθηκε χθες το βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη όπου αποκαλούσε την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως “Πισπιρίγκου της Παιδείας”. Το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Επικρατείας, έφερε αντιδράσεις καθώς η υπουργός Παιδείας παρομοιάζεται με την 33χρονη η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας,  με τον κ. Βερναδάκη να θέλει να κατηγορήσει την Κεραμέως πως «δολοφονεί» την δημόσια παιδεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments