Διεθνή

Ερντογάν σε Ελλάδα – Κύπρο: «Αυτή η μπουκιά είναι μεγάλη για το λαιμό τους»

Ερντογάν σε Ελλάδα – Κύπρο: «Αυτή η μπουκιά είναι μεγάλη για το λαιμό τους»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τι ανέφερε ο Ερντογάν

Σαν «μεγάλη μπουκιά για το λαιμό» της Ελλάδας και της Κύπρου την κατά φαντασίαν αμφισβήτηση εκ μέρους μας των εθνικών, κυριαρχικών δικαιωμάτων της Τουρκίας χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ερντογάν.

Πιο αναλυτικά, ο Τούρκος Πρόεδρος υποστήριξε: «Εμείς κοιτάζουμε τη δουλειά μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Όπως και σε κάθε θέμα έτσι και σε αυτό εμείς θα δούμε τη δουλειά μας και θα αποφασίσουμε μόνοι μας. Σε αυτές τις προσπάθειες μας είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε μαζί με όλους όσους μας στηρίξουν».

Επιπλέον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε: «Επιθυμώ να υπενθυμίσω σε όσους θέλουν με καραγκιοζιλίκια και, χρησιμοποιώντας κατασκευασμένους χάρτες, να αγνοήσουν τα εγγυημένα από διεθνείς συνθήκες δικαιώματά μας, πως αυτή η μπουκιά είναι πολύ μεγάλη για να περάσει από το λαιμό τους. Δεν διστάσαμε και δεν θα διστάσουμε να παλέψουμε με νύχια και με δόντια αν χρειαστεί για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας».

Συμπλήρωσε, δε, ότι «παρατηρώντας τις τελευταίες εξελίξεις αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πώς η φιλία και η συμμαχία της Τουρκίας είναι μία πολύ πιο πολύτιμη και προσοδοφόρα προσέγγιση από την αντίθεση σε αυτήν. Για να το πω εν συντομία, αυτός που βαδίζει μαζί μας κερδίζει, ενώ όποιος πορεύεται εναντίον μας χάνει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments