Πολιτική

Βορίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ είναι απολύτως ενωμένη και συντεταγμένη

Βορίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ είναι απολύτως ενωμένη και συντεταγμένη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Aπάντηση στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση είναι σε «αποδρομή» και ότι «καταρρέει», ιδιαίτερα μετά την υπόθεση της απόπειρας παρακολούθησης του κινητού του κ. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών

Aπάντηση στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση είναι σε «αποδρομή» και ότι «καταρρέει», ιδιαίτερα μετά την υπόθεση της απόπειρας παρακολούθησης του κινητού του κ. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΔ με αυτοδιοικητικούς, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι, εάν αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν αληθείς, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουν καταγραφεί και στις τελευταίες μετρήσεις – και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση που «καταρρέει», έχει σήμερα εννιάμιση μονάδες διαφορά, δηλαδή εξακολουθεί να είναι η ηγεμονική».

«Θα πει κανείς: Ήταν σωστό αυτό που έγινε; Αυτό δε χρειαζόταν να το πει κανείς, μας το είπε ο πρωθυπουργός» συνέχισε ο κ. Βορίδης, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναγνώρισε το σφάλμα, έκανε τις διορθωτικές κινήσεις και τις απαραίτητες αντικαταστάσεις και λειτούργησε θεσμικά. «Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι που υποτίθεται ότι εκόπτοντο, ο πρωτίστως και κυρίως ενδιαφερόμενος ο κ. Ανδρούλάκης, δεν έκανε τον κόπο να κάνει έστω μια επίσκεψη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών να μάθει την αιτία, πράγμα που του το είχαμε πει από την πρώτη μέρα» πρόσθεσε ο κ. Βορίδης και συνέχισε: «Και σε αυτή την υπόθεση, όλη η ΝΔ είναι απολύτως ενωμένη και συντεταγμένη και συμπαραταγμένη και δεν υπάρχει η παραμικρή παραφωνία. Όλη η ΝΔ».

Ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι στο διάστημα που απομένει ως τις επόμενες εκλογές, διαμορφώνονται δύο προτάσεις εξουσίας: η μία θα είναι η, κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, πρόταση «προοδευτικής» κυβέρνησης, δηλαδή, «πρωθυπουργός ο Τσίπρας, με συνεταίρο και υποστηρικτή τον Βαρουφάκη και από δίπλα τον Ανδρουλάκη» και η άλλη η πρόταση θα είναι «η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη». Τι θα επιλέξει ο λαός; – διερωτήθηκε ρητορικά ο κ. Βορίδης, για να απαντήσει ο ίδιος ότι θα επιλέξει την ανανέωση της θητείας της παρούσας κυβέρνησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments