Διεθνή

Πούτιν: Πληροφορίες για “χτύπημα” στη λιμουζίνα του Ρώσου προέδρου – Πιθανή τρομοκρατική ενέργεια

Πούτιν: Πληροφορίες για “χτύπημα” στη λιμουζίνα του Ρώσου προέδρου – Πιθανή τρομοκρατική ενέργεια
Σύμφωνα με το κανάλι κατά του Κρεμλίνου, ο Πούτιν ταξίδευε πίσω στην επίσημη κατοικία του σε απροσδιόριστη ημερομηνία σε μια αυτοκινητοπομπή δόλωμα ή «εφεδρική» αυτοκινητοπομπή εν μέσω βαθιών φόβων για την ασφάλεια

Για απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου προέδρου σε αδιευκρίνιστο ωστόσο χρόνο κάνει λόγο η βρετανική Daily Mail, αναφέροντας πως ένας δυνατός κρότος ακούστηκε από τον αριστερό μπροστινό τροχό έπληξε τη λιμουζίνα του Ρώσου προέδρου και πυκνός καπνός φέρεται να βγήκε από το όχημα.

Το αυτοκίνητο όπως αναφέρει η εφημερίδα , οδηγήθηκε ασφαλές στην κατοικία του Πούτιν με τον ίδιο να βγαίνει αλώβητο. Ωστόσο υπήρξαν πολλές συλλήψεις από την υπηρεσία ασφαλείας του – ενώ άλλοι σωματοφύλακες εξαφανίστηκαν – εν μέσω ισχυρισμών ότι οι μυστικές πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του 69χρονου ηγεμόνα διακυβεύτηκαν, λέει το κανάλι Telegram του General SVR.

Σύμφωνα με το κανάλι κατά του Κρεμλίνου, ο Πούτιν ταξίδευε πίσω στην επίσημη κατοικία του σε απροσδιόριστη ημερομηνία σε μια αυτοκινητοπομπή δόλωμα ή «εφεδρική» αυτοκινητοπομπή εν μέσω βαθιών φόβων για την ασφάλεια.

Αυτό περιελάμβανε πέντε θωρακισμένα αυτοκίνητα, με τον Πούτιν στο τρίτο, σύμφωνα με τον ισχυρισμό.

«Στο δρόμο προς την κατοικία, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο συνοδείας μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο, [και] το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας οδήγησε τριγύρω χωρίς να σταματήσει [λόγω του] ξαφνικού εμποδίου.

Στο αυτοκίνητο του Πούτιν «ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό ακολουθούμενος από βαρύ καπνό».

Το αυτοκίνητο του Πούτιν «παρά τα προβλήματα με τον έλεγχο» βγήκε από το σημείο της επίθεσης για να φτάσει στην ασφάλεια της κατοικίας.

«Στη συνέχεια, το σώμα ενός άνδρα βρέθηκε να οδηγεί [το] ασθενοφόρο, το οποίο εμπόδισε το πρώτο αυτοκίνητο από την αυτοκινητοπομπή», είπε ο SVR General.

Το κανάλι – το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εσωτερικό κομμάτι προς το Κρεμλίνο, αλλά δεν παρέχει αδιάσειστα στοιχεία για τους ισχυρισμούς του – είπε ότι οι λεπτομέρειες της υποτιθέμενης επίθεσης είναι «απόρρητες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments