Διεθνή

Γαλλία: Επανεκκίνηση 26 πυρηνικών αντιδραστήρων

Γαλλία: Επανεκκίνηση 26 πυρηνικών αντιδραστήρων

Πηγή Φωτογραφίας: asiatimes

Οι 26 γαλλικοί πυρηνικοί αντιδραστήρες, που είναι κλειστοί αυτή τη στιγμή, πρέπει να επανεκκινήσουν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας

Η διοίκηση της Γαλλικής Εταιρείας Ηλεκτρισμού ανακοίνωσε την επανεκκίνηση 26 γαλλικών πυρηνικών αντιδραστήρων, μέσα σε ένα «πλαίσιο ενεργειακών εντάσεων», όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε.

Οι 26 γαλλικοί πυρηνικοί αντιδραστήρες, που είναι κλειστοί αυτή τη στιγμή, πρέπει να επανεκκινήσουν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, επειδή πλησιάζει μια τεταμένη περίοδος στο μέτωπο της ενεργειακής ασφάλειας.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει εξαιρετική έλλειψη διαθεσιμότητας του στόλου των αντιδραστήρων της. Η «αποτελεσματική» τήρηση αυτού του χρονοδιαγράμματος επιστροφής στο δίκτυο θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας αυτόν τον χειμώνα.

Όσον αφορά την επανεκκίνηση των 26 αντιδραστήρων, που παραμένουν κλειστοί αυτήν τη στιγμή, πέντε πρέπει να ξεκινήσουν ξανά μες τον Σεπτέμβριο, πέντε τον Οκτώβριο, ακολουθούμενοι από ακόμη επτά τον Νοέμβριο, τρεις τον Δεκέμβριο, τρεις τον Ιανουάριο και δύο τον Φεβρουάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments