Πολιτική

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για ακρίβεια: Μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα βασικής ανάγκης και της φορολογίας στα καύσιμα

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για ακρίβεια: Μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα βασικής ανάγκης και της φορολογίας στα καύσιμα
Ανακοίνωση αναφορικά με τα καύσιμα αλλά και και την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Ανακοίνωση αναφορικά με τα καύσιμα αλλά και και την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. “Για άλλη μια φορά ο αρμόδιος για την αγορά Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι φιλελεύθερος λαϊκιστής ή κρατιστής λαϊκιστής: Ακόμη δεν έμαθε πως με βάση το δίκαιο του ελεύθερου ανταγωνισμού που η κυβέρνηση του πρόσφατα επικαιροποίησε, απαγορεύονται οι δημόσιες ανακοινώσεις περί δήθεν «δικαιολογημένης» ακρίβειας από το εξωτερικό;

Κανείς δεν τον έχει ενημερώσει ότι οι «συναντήσεις φορέων» που μόνο «εικόνα» προσφέρουν , στην πραγματικότητα, δημιουργούν τις συνθήκες για έκνομα καρτέλ; Αντί λοιπόν να αναθέτει στη ΔΙΜΕΑ επιπλέον έργο των δυο μόνο ειδικών υπαλλήλων κοστολόγων , ας φροντίσει να την ενισχύσει με επιπλέον προσωπικό, στηρίζοντας παράλληλα τη δύναμη των καταναλωτικών οργανώσεων, και διευρύνοντας τη δύναμη και την ανεξαρτησία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Και ας ξεκινήσει τις σοβαρές παρεμβάσεις μειώνοντας το ΦΠΑ σε τρόφιμα βασικής ανάγκης και τη φορολογία στα καύσιμα για την επιβίωση του νοικοκυριού.

ΥΓ: Ας μας ενημερώσει επιτέλους ο Υπουργός, αν πληρώθηκαν εκείνα τα πολυδιαφημισμένα πρόστιμα «αισχροκέρδειας» σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ, τα ονόματα των οποίων ακόμη περιμένουμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments