Πολιτική

Θεοδωρικάκος για Κολωνό: Ο ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να συκοφαντεί – Οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη

Θεοδωρικάκος για Κολωνό: Ο ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να συκοφαντεί – Οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Για συκοφαντίες και ψέματα στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

Για συκοφαντίες και ψέματα στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία».

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως η ελληνική αστυνομία έχει δράσει στην υπόθεση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποφασιστικότητα και οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη. «Ντροπή επιτέλους. Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο υπουργός.

Ολόκληρη η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού, η ελληνική αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποφασιστικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία ότι πράττει και θα πράξει πλήρως το καθήκον της. Η αξιωματική αντιπολίτευση, ας πάψει επιτέλους να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα 12χρονο παιδί. Ντροπή επιτέλους. Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι οι Έλληνες πολίτες».

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στον Κολωνό

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς μετά από έρευνα που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών. Χτες το απόγευμα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας της 12χρονης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα οχτώ παιδιά της οικογένειας, τα έξι ανήλικα είναι σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο Παίδων και τα δύο ενήλικα είναι με τη γιαγιά τους.

Εντωμεταξύ, φύλλο και φτερό αναμένεται να γίνουν οι λογαριασμοί των μελών της οικογένειας της 12χρονης , του Ηλία Μίχου και της οικογένειας του, μετά την παραγγελία του προέδρου της αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Έτσι, αν εντοπιστούν ποσά τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα των ατόμων που θα ελεγχθούν, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ουσιαστικά οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, είναι πιθανό να οδηγηθούν στην σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, μετά την σύλληψη της 37χρονης, που χαρακτηρίζεται «κλειδί» στην υπόθεση. Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για επικείμενη σύλληψη προσώπου από το περιβάλλον του 53χρονου βιαστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments