Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν

Οικονόμου για Τσίπρα: Ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Πιο αναλυτικά δήλωσε:  «Ο κ. Τσίπρας ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν, στο οποίο έχει επιλέξει να ζει  πολιτικά. Δεν έχει τίποτα να πει για το παρόν, πέρα από αφελείς διαπιστώσεις, και δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας και του λαού μας.

Όσον αφορά στο ερώτημα του τι έχει κάνει η Κυβέρνηση, η απάντηση είναι ότι έχει, μεταξύ πολλών άλλων, στηρίξει την κοινωνία με ένα από τα τρία μεγαλύτερα προγράμματα στην Ευρώπη, έχει θωρακίσει τα σύνορα και την ασφάλεια της  Ελλάδας από ποικίλες απειλές, έχει επιτύχει τεράστια πρόοδο στην ανάπτυξη , έχει μειώσει την ανεργία και αναμορφώνει το κράτος.

Το μέχρι σήμερα έργο μας δεν μας κάνει να  επαναπαυόμαστε και να επαιρόμαστε, αλλά μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να φέρουμε κι άλλα επωφελή αποτελέσματα για τους πολίτες απέναντι στις εισαγόμενες κρίσεις.

ΥΓ: όσον αφορά στα προγνωστικά του κ. Τσίπρα για τις εκλογές τα σχόλια περιττεύουν, άλλωστε όλοι θυμούνται τη δήλωσή του το 2019:  «ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσω από τον Μητσοτάκη».

Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή: Το δύσκολο δεν είναι η νίκη αλλά η διαχείριση του χάους από τους «άριστους»

“Το δύσκολο δεν θα είναι να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά να διαχειριστούμε το χάος που θα αφήσουν οι “άριστοι”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παράγοντας σταθερότητας αφού μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές με πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτικές συνεργασίες, ενώ ο σημερινός πρωθυπουργός λέει και δεύτερες και τρίτες κάλπες.
Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να μην προκηρύξει εκλογές για το καλοκαίρι, διαταράσσοντας την οικονομική και κοινωνική ζωή και δυσκολεύοντας τους νέους να ψηφίσουν.

Ο κ. Τσίπρας συνέκρινε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις κυβερνήσεις Μάκρι στην Αργεντινή και Τρας στη Μεγάλη Βρετανία, κάνοντας ειδικές αναφορές στη ΔΕΗ αλλά και στα περίπου 20 δισ. ευρώ του σχεδίου “Ηρακλής”, τα οποία μπορεί να εγγραφουν στο δημόσιο χρέος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments