Lifestyle

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα πάει στο Survivor All Star … λόγω έρωτα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα πάει στο Survivor All Star … λόγω έρωτα

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ο πρώην παίκτης του Survivor μιλά για πρώτη φορά για έρωτα σε συνέντευξή του.

Φουλ ερωτευμένος δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο γνωστός σε όλους Ντάνος, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού μία γυναίκα του έχει κλέψει την καρδιά.

Ο νικητής του πρώτου Survivor που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Είπε, μάλιστα, ότι ο έρωτας προσφέρει μία αναζωογόνηση.

Ο Ντάνος ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star. Ο δάσκαλος του θαλάσσιου σκι από τη Σκιάθο ανέφερε ότι δεν πρόκειται να τον δούμε στη νέα εκδοχή του ριάλιτι, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες στο κανάλι του Φαλήρου.

«Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα», διευκρίνισε ο Ντάνος βάζοντας τέλος στα σενάρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments