Ζώδια

2023: Tips για να πάνε σε όλα τα ζώδια καλά η χρονιά

2023: Tips για να πάνε σε όλα τα ζώδια καλά η χρονιά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πώς θα εξελιχτεί το 2023 για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4) Ό,τι σε εμπόδιζε να σχεδιάσεις το μέλλον εξαφανίζεται με την αναχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο τον Μάρτιο. Τα σχέδιά σου προχωρούν θεαματικά. Αυτή η διαδικασία ενισχύεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που διαλύει τα μπλοκαρίσματα στους δύσκολους καιρούς. Από αρχές Ιανουαρίου, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, οι έρωτές σου είναι σε ανοδική φάση. Αρέσεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Στα τέλη Φεβρουαρίου, με την Αφροδίτη στον Κριό, η δύναμη της γοητείας σου είναι μεγάλη. Τον Μάιο, αν δεχτείς τους όρους της Αφροδίτης στον Καρκίνο, το καλοκαίρι θα εξελιχθεί υπέροχα με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Με Αφροδίτη και Άρη στον Ζυγό, θα πρέπει να επενδύσεις περισσότερο στη σχέση σου, αν θέλεις να αποφύγεις διαμάχες ή μια ρήξη.

Το φθινόπωρο είναι ρομαντικό. Θέλεις να βρίσκεσαι αγκαλιά με το ταίρι σου και να δίνεις την αγάπη που του αξίζει. Αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη να βρεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει, θα τολμήσεις, αλλά μη βιάζεσαι. Πάρε τον χρόνο σου να δεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Επαγγελματικά, μπορεί να νιώσεις στις αρχές της χρονιάς πως τίποτα δεν προχωρά. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, αρχές Μαρτίου, βάλε φρένο. Με τον Δία στο ζώδιό σου, τα πράγματα παίρνουν άλλη διάσταση. Μπαίνεις στη δράση για να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Τα σχέδιά σου λαμβάνουν τη στήριξη που θέλεις. Η κατάσταση ξεμπλοκάρει, γίνεται επανεκκίνηση. Μέσα Μαΐου ο Δίας περνάει στον Ταύρο και ο Άρης στον Λέοντα, όλα μπαίνουν σε σειρά, η τύχη είναι στο πλευρό σου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, με σοβαρότητα και επιμονή, ο ορίζοντας διευρύνεται και όλα είναι πιθανά.

ΤΙΡ: Φιλίες και δραστηριότητες σε κρατούν σε φόρμα χωρίς προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Αυτή τη χρονιά, με τον Κρόνο στους Ιχθύς και τον Δία στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Η ζωή σου θα βελτιωθεί και θα πετύχεις ό,τι επιχειρείς. Τα σχέδιά σου επεκτείνονται. Η επιτυχία και η άνοδος είναι εύκολη υπόθεση. Έχεις τη στήριξη των ατόμων που σε εκτιμούν και στα οποία πρέπει να υπολογίζεις. Η εμπειρία σου είναι το καλύτερο ατού, να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Στην αρχή της χρονιάς η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε δυσκολεύει. Ο έρωτας σε αγχώνει, σε ενοχλεί.

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς η ερωτική σου ζωή αποκτά ουσία. Γνωρίζεις πρόσωπα με τα οποία έχεις πολλά κοινά, υπάρχουν όμως παρεξηγήσεις. Μάρτιο και Απρίλιο υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη με τον σύντροφό σου, γίνεται μια νέα αρχή και, αν καταφέρεις να διαχειριστείς την κτητικότητα και την ξεροκεφαλιά σου, οι έρωτες θα πάρουν μια νέα ορμή και τα συναισθήματα θα είναι έντονα.

Αν είσαι μόνη, δες την ερωτική σου ζωή σε ορίζοντα τριετίας. Επαγγελματικά, αρχές Μαρτίου η πίεση τελειώνει. Τα βήματά σου γίνονται απλά. Το περιβάλλον σου εκτιμά τις ικανότητές σου. Πετυχαίνεις χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Με τον Δία στο ζώδιό σου, κάνεις μια νέα αρχή. Έχεις ιδέες και πολλά σχέδια στο μυαλό. Ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου, επιχειρείς, δημιουργείς, καινοτομείς, ανανεώνεσαι. Με τον Ουρανό, κι αυτόν στο ζώδιό σου, κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου. Ο Κρόνος σε στηρίζει και καλύπτεις τον χαμένο χρόνο. Κάνε δραστηριότητες για να διατηρήσεις τη φυσική και νοητική σου κατάσταση. Άκου το ένστικτό σου, έχεις την τύχη στο πλευρό σου για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Tip: Βλέπεις τα πράγματα χαλαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Μέχρι τον Μάιο επωφελήσου από τον Δία για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στη συνέχεια ο Άρης στον Λέοντα και τον Ζυγό σού δίνει τα μέσα για να βρεις τον δρόμο σου. Αυτή τη χρονιά ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σου βάλει όρια. Φρενάρει τα βήματά σου όχι για να σε κάνει μίζερη, αλλά για να αποφύγεις να κάνεις λάθη. Σε καλεί να καλλιεργήσεις τη σοφία, τη σύνεση και να αναρωτηθείς. Είναι βέβαιο πως θα νιώσεις ικανοποίηση. Φέτος η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις αρχές της χρονιάς, αλλά και στον Κριό, στους Διδύμους, στον Λέοντα και στον Ζυγό μέσα στη χρονιά θα σε κάνει χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Οι έρωτές σου εξελίσσονται χαλαρά, βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό και μερικές φορές τον ξεπερνάς. Όλοι προσαρμόζονται εύκολα στον τρόπο ζωής σου χωρίς πολλές ερωτήσεις που σε κάνουν να θέλεις να δραπετεύσεις.

Αν θέλεις να διατηρήσεις αυτή την αρμονία, θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Μην κάνεις focus σε πράγματα που δεν μπορείς να έχεις. Επαγγελματικά, ο Κρόνος στον Υδροχόο διευρύνει τη δράση σου. Σου δίνει δύναμη για να κάνεις υπερβάσεις. Όταν περάσει στους Ιχθύς, ο ενθουσιασμός μειώνεται. Μπαίνουν όρια και πετυχαίνεις με υπομονή και επιμονή. Η ενέργειά σου πέφτει. Μάιο με Δεκέμβριο έχεις την αίσθηση ότι τα άστρα σε εγκαταλείπουν. Αυτή τη χρονιά πρέπει να δομήσεις ό,τι επιχειρείς αντί να ασχολείσαι με διαφορετικά πράγματα. Και αν όλα δεν προχωρούν όπως επιθυμείς, αποδέξου το αντί να αποφεύγεις τα εμπόδια ή να θυμώνεις. Βρες ένα χόμπι ή κάνε yoga. Άλλαξε ιδέες, βελτίωσε τα σχέδιά σου και θα οδηγηθείς στην επιτυχία, θα ικανοποιηθείς.

Τip: Έχεις πολλά διαφορετικά πράγματα στο μυαλό να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η χρονιά ξεκινά με τον Δία στον Κριό και αυτό σε καταπιέζει. Με το πέρασμά του στον Ταύρο θα διευκολυνθείς. Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύς τον Μάρτιο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις τη ζωή σου πιο ποιοτική. Γλυκαίνει η αυστηρότητα του Πλούτωνα και αυτό σίγουρα θα αλλάξει κάποια γεγονότα. Ο Άρης στον Καρκίνο, στην Παρθένο και στον Σκορπιό θα μεταμορφώσει τη μέθοδο και τη στρατηγική σου και όλα θα γίνουν πιο εποικοδομητικά και με διάρκεια. Αυτή τη χρονιά βγαίνεις κερδισμένη με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, τον Ταύρο, τον Καρκίνο, στην Παρθένο και στον Σκορπιό. Η θεά του έρωτα σε κάνει γοητευτική. Ξέρεις να δώσεις το σύνθημα ή να κάνεις υπομονή τη σωστή στιγμή. Δίας και Κρόνος οδηγούν τους έρωτες και τα σχέδιά σου σε μια νέα κατεύθυνση.

Τα συναισθήματά σου ανθίζουν. Δεσμεύσεις φαίνονται στον ορίζοντα. Οι σχέσεις σου είναι πιο ισορροπημένες. Για να μη χαθείς, ηρέμησε όταν είσαι σε σύγχυση με την Αφροδίτη στον Κριό και διαχειρίσου τις οικογενειακές σου σχέσεις με τακτ από Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο. Επαγγελματικά, έχεις στα χέρια σου πολλές ιδέες και σχέδια. Όμως, δεν έχεις την τύχη, τον χρόνο ή τα μέσα να τα πραγματοποιήσεις. Από τον Μάρτιο ο Κρόνος στους Ιχθύς σε εμπνέει, σε ανακουφίζει, σε αναζωογονεί, σε ηρεμεί. Τον Μάιο ο Δίας στον Ταύρο φέρνει ιδέες. Έρχονται τα κατάλληλα πρόσωπα και οι κατάλληλες συνθήκες και η τύχη σού χτυπά την πόρτα. Με τη βοήθεια του Άρη στον Καρκίνο, την Παρθένο και τον Σκορπιό έχεις την ενέργεια να δράσεις χωρίς να ρισκάρεις υπερβολικά. Συνειδητοποιείς την προσωπικότητά σου και την ουσία της ζωής.

Τip: Βρίσκεις τον εαυτό σου αυτή τη χρονιά.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Αυτή τη χρονιά είσαι απελευθερωμένη από τον Κρόνο στον Υδροχόο, ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Μέχρι τον Μάιο δέχεσαι την επεκτατική επιρροή του Δία στον Κριό. Διευρύνει τον τομέα των δυνατοτήτων σου. Σου προσφέρει εμπλουτισμένες και τονωτικές ευκαιρίες. Στη συνέχεια περνάει στον Ταύρο και σε τονώνει. Κάνει έντονες τις φιλοδοξίες σου και την επιθυμία σου να τις ακολουθήσεις και να επιβληθείς. Πρόσεχε τις αντιδράσεις, γιατί μπορεί κάποιοι να γυρίσουν εναντίον σου και να συμβιβαστείς. Η χρονιά ξεκινά με συναισθήματα προσμονής και απογοήτευσης και αυτά φεύγουν εντελώς αρχές Μαρτίου. Με την Αφροδίτη στον Κριό συνειδητοποιείσαι. Κάνεις γρήγορες επιλογές.

Από τον Απρίλιο τα πράγματα παίρνουν μια πιο ανάλαφρη και ευχάριστη τροπή με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Πλησιάζεις τους άλλους και φίλους με τους οποίους έχεις χαθεί. Ιούνιο με Οκτώβριο ξεκινούν νέες περιπέτειες στην ερωτική σου ζωή με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Στο τέλος της χρονιάς το περιβάλλον σου είναι χαρούμενο, εκτός κι αν έχει χρειαστεί να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις για τις γιορτές. Επαγγελματικά, μέχρι τον Μάιο ο Δίας σε σπρώχνει να περάσεις στη δράση.

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι μεγάλη. Είσαι ικανή να μετακινήσεις βουνά για να φτάσεις στην επιτυχία. Ηρέμησε λίγο, μην το παρακάνεις. Δέξου πως τα φώτα πέφτουν λιγότερο πάνω σου. Να έχεις τη σοφία να μην πιέζεις τα γεγονότα ή τα πρόσωπα για να λάβεις αυτά που θέλεις. Αυτή τη χρονιά είσαι απαλλαγμένη από το βάρος του Κρόνου, από την παγωμάρα και την κατήφεια του. Ο Άρης στους Διδύμους σε κινητοποιεί. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, βρίσκεις λύσεις.

Tip: Απόφυγε την έντονη γυμναστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Αυτή τη χρονιά ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο σε στήνει στον τοίχο, να είσαι ήρεμη. Ο Δίας στον Ταύρο σού δίνει τα μέσα για να προχωρήσεις όταν θα συναντάς εμπόδια, μειώνει τους περιορισμούς που παρουσιάζονται. Θα σου δώσει την ευκαιρία για υπερβάσεις, για να αποφύγεις εκπλήξεις. Η χρονιά είναι έντονη σε προσωπικό επίπεδο. Θα ανακαλύψεις πως είσαι ικανή να κάνεις μεγάλα πράγματα, διαθέτεις μέσα που δε φαντάζεσαι. Η χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο. Σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αρέσεις. Η ανεξαρτησία σου είναι συζητήσιμη. Τα πράγματα ηρεμούν με την Αφροδίτη στον Ταύρο που σε βοηθά να απαλλαγείς από οτιδήποτε δε σου ταιριάζει πια, διατηρείς ό,τι σε ενδιαφέρει. Τον Μάιο οι έρωτές σου εξελίσσονται ήρεμα, κάνεις σχέδια.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα αναρωτηθείς για κάποια πράγματα. Στο τέλος της χρονιάς με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα πιάσεις τον στόχο σου. Ιούνιο με Οκτώβριο, με την Αφροδίτη, θα έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Επαγγελματικά, με το τρίγωνο Δία/Ουρανού/Πλούτωνα θα προχωρήσεις μπροστά και θα εξελιχθείς. Θα βγεις από την άνεσή σου με τον Κρόνο. Τα γεγονότα θα σε σπρώξουν σε υπερβάσεις και θα γνωρίσεις ξανά τον εαυτό σου.

Στα τέλη Μαΐου ο Δίας σού ανοίγει δρόμο και μπορεί τον πρώτο καιρό να βρίσκεσαι σε σύγχυση. Είναι προφανές, πάρε τον χρόνο σου. Το καλοκαίρι ο Άρης στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να επιστρέψεις σε ασφαλή εδάφη. Ο Άρης στον Σκορπιό το φθινόπωρο σε βάζει στον σωστό δρόμο. Δεν έχεις ανάγκη να κάνεις ιδιαίτερα πράγματα για να διατηρήσεις τη φόρμα σου.

Tip: Σου λείπουν τα κίνητρα.

ΖΥΓΟΣ​​​​​​​ (24/9-23/10)

Στην αρχή της χρονιάς ο Κρόνος σού δίνει υπομονή και δύναμη. Οι ενοχλήσεις του Πλούτωνα είναι λιγότερο βαριές. Τα απρόβλεπτα που προκαλεί ο Δίας είναι εξασθενημένα. Η αναχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο και του Δία από τον Κριό σου προκαλούν την αίσθηση του αδειάσματος. Συνέχισε να προχωράς, να δημιουργείς, να επιχειρείς, να προσπαθείς. Τα γεγονότα σε σπρώχνουν να πάρεις αποφάσεις. Επωφελείσαι από τον Άρη στους Διδύμους, τον Λέοντα, τον Ζυγό και τον Τοξότη που προκαλεί αντιδράσεις, αισιοδοξία και συμβιβασμούς.

Οι έρωτές σου ξεκινούν ευχάριστα τη νέα χρονιά με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, που δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για συναντήσεις και πλησιάσματα. Αν διαχειριστείς σωστά τις αμφιβολίες και τα απρόβλεπτα της άνοιξης, θα γευτείς τον έρωτα Ιούνιο με Οκτώβριο. Θα επωφεληθείς από την παθιασμένη Αφροδίτη στον Λέοντα. Η σχέση σου θα είναι ευχάριστη, απομακρύνεσαι από τη μονοτονία. Επαγγελματικά, ως τον Μάιο, παρ’ όλες τις επικίνδυνες ανατροπές και κάποιες αμφιβολίες, κάνεις παιχνίδι. Ο Άρης στους Διδύμους σε επιβεβαιώνει. Σε σπρώχνει να πας μπροστά. Το καλοκαίρι ο Άρης στον Λέοντα σε ενθαρρύνει να χαράξεις το μονοπάτι σου. Σου δίνει την ενέργειά του να δημιουργήσεις σχέσεις και να επωφεληθείς από τη στήριξή τους. Τα γεγονότα μπορεί να σε κάνουν επιρρεπή ή να σε σπρώξουν να πάρεις γρήγορες αποφάσεις.

Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις υποχωρήσεις. Αυτή τη χρονιά μπορεί να είσαι απαισιόδοξη. Χρησιμοποίησε την Αφροδίτη για να θεραπευτείς. Όταν θα είναι στον Λέοντα, από Ιούνιο έως Οκτώβριο, θα σε δελεάσει. Δέξου προσκλήσεις, δες κόσμο, φρόντισε τον εαυτό σου.

Τip: Μπορεί να κυριευτείς από μια ανεξήγητη κατήφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Ο Κρόνος, που σε εμπόδιζε να προχωρήσεις εδώ και κάποιον καιρό, αλλάζει ζώδιο αρχές Μαρτίου. Απομονώνεσαι από οτιδήποτε σε ενοχλεί. Παίρνεις τα πάνω σου απέναντι σε κάποια γεγονότα ή σε κάποια πρόσωπα. Το πέρασμα του Δία βέβαια στο απέναντι ζώδιο μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις, που θα διαχειριστείς ήρεμα. Αυτή τη χρονιά οι συνθήκες και τα πρόσωπα τείνουν να σε πιέζουν. Τον Φεβρουάριο η Αφροδίτη στους Ιχθύς κάνει ήρεμους τους έρωτές σου και αυτό επιβεβαιώνεται και με την Αφροδίτη στον Καρκίνο τον Μάιο και στην Παρθένο το φθινόπωρο. Αυτή η ατμόσφαιρα χαλάει με την Αφροδίτη στον Ταύρο, όμως έχεις τον τρόπο να μειώσεις τις εντάσεις. Αντίθετα, τα πράγματα περιπλέκονται με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι από Ιούνιο ως Οκτώβριο.

Αν θέλεις οι έρωτές σου να έχουν μέλλον, δέξου αυτό που λάμπει και πάρε τα πράγματα χαλαρά. Απόφυγε τις υπερβολές του εγωισμού σου στον ερωτικό τομέα. Επαγγελματικά, ξεκινά η χρονιά με μεγάλους περιορισμούς, που φεύγουν αρχές Μαρτίου με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Από εκεί και μετά ξαναβρίσκεις τη χαλαρότητα που σου έλειπε. Η δράση σου διευκολύνεται και τα σχέδιά σου υλοποιούνται.

Ο Δίας φέρνει επέκταση μέσα από προτάσεις και συνεργασίες. Έχεις καλή φήμη, σε αναζητούν, στηρίζονται στην εμπειρία σου. Ο Κρόνος σε ενθαρρύνει να βάλεις τους όρους και τα σεβαστά όριά σου. Αν αφήσεις τον χρόνο να παίξει το παιχνίδι του, θα λάβεις όσα επιθυμείς. Φέρνει ειρήνη και ηρεμία και θα το εκτιμήσεις. Κρατάς τις αποστάσεις σου από οτιδήποτε σε ενοχλεί. Διατηρείς σχέσεις με αυτούς που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν.

Tip: Κολυμπάς σε καθαρά νερά με ήρεμο μυαλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ​​​​​​​ (23/11-21/12)

Ο Δίας δεκαπλασιάζει την τόλμη και τα κίνητρά σου. Ο Κρόνος στον Υδροχόο απομακρύνει τις ουτοπικές ιδέες. Τέλος Μαΐου η διευκόλυνση τελειώνει και εμφανίζονται περιορισμοί. Για να πάρεις θάρρος, ο Άρης στον Λέοντα σε σπρώχνει να εξερευνήσεις προσωπικά θέματα. Με τον Άρη στον Ζυγό, θα χτυπήσεις καλές πόρτες.

Το πρώτο μέρος της χρονιάς οι έρωτές σου εξελίσσονται ομαλά. Φεβρουάριο και Μάρτιο η Αφροδίτη φέρνει πάθος. Απρίλιο και Μάιο υπάρχουν περαστικές εντάσεις. Ιούνιο με Οκτώβριο, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, ο τόνος αλλάζει και οι έρωτές σου παίρνουν μια άλλη διάσταση, πέρα από τα συνηθισμένα. Ο έρωτας σε αγγίζει βαθιά μέσα σου, σου εμπνέει μαγικά συναισθήματα. Οι σταθερές σου αναθεωρούνται.

Δείχνοντας σοφία και προσοχή τον Οκτώβριο, κάνεις σχέδια τον Νοέμβριο. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά το φθινόπωρο ή μπορεί να νιώσεις πως κανείς δε σε καταλαβαίνει πραγματικά. Αν είσαι μόνη, θα υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, πήγαινε εκεί που σε πάει η καρδιά σου. Επαγγελματικά, είσαι πολύ απασχολημένη ως τον Μάιο. Τέλος τα μπλοκαρίσματα και η άρνηση.

Δημιουργείς, επιχειρείς, προχωράς. Μεταδίδεις αισιοδοξία στους άλλους. Στα τέλη Μαΐου με Δεκέμβριο το περιβάλλον σου είναι ήρεμο. Καρποφορούν όσα έχεις επιχειρήσει. Ιούνιο και Ιούλιο ο Άρης στον Λέοντα σού εμπνέει ιδέες. Τον Σεπτέμβριο ο Άρης στον Ζυγό φέρνει βοήθεια. Ο Κρόνος φέρνει δυσκολίες που μπορείς εύκολα να ξεπεράσεις. Μη μένεις κλεισμένη στο σπίτι λόγω κούρασης. Πήγαινε στην εξοχή, όποτε μπορείς, να ξεφύγεις. Έχεις ανάγκη την ηρεμία, την αλλαγή αλλά παράλληλα και την ασφάλεια.

Tip: Ασχολήσου με την προσωπική σου ανάπτυξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ​​​​​​​ (22/12-20/1)

Εδώ και αρκετό καιρό χαράζεις το μονοπάτι σου. Οι ευχές σου πραγματοποιούνται χάρη στο πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύς αρχές Μαρτίου και με το πέρασμα του Δία στον Ταύρο μέσα Μαΐου. Συλλέγεις τα αποτελέσματα των πράξεών σου. Κάνεις μια στροφή την οποία έχεις ανάγκη για να αισθανθείς καλά. Σε αυτό το εποικοδομητικό κλίμα ο Άρης στην Παρθένο σε ενθαρρύνει να ρισκάρεις. Αυτή τη χρονιά οι έρωτές σου ωριμάζουν. Έχουν διάρκεια χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Οι αντιπαραθέσεις με την Αφροδίτη στον Καρκίνο γλυκαίνουν. Το κλίμα στις σχέσεις σου είναι ήρεμο. Κάνεις υποχωρήσεις χωρίς να πιεστείς.

Η χαρά στη ζωή σου επιστρέφει. Αυτή η ατμόσφαιρα σε ωθεί να επενδύσεις περισσότερο στη σχέση σου. Από τον Νοέμβριο μην αφήνεις τις δραστηριότητές σου να κυριαρχούν, μην ξεχνάς πως αυτή η τακτική κάποτε σου δημιούργησε προβλήματα. Επαγγελματικά, η χρονιά ξεκινά με την πίεση του Δία στον Κριό, που σου ζητάει να πας ενάντια στη φύση σου. Η μετάβασή του στον Ταύρο κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Ο Κρόνος στους Ιχθύς δομεί τα σχέδιά σου. Με τη στήριξη Δία και Κρόνου αρχίζεις να χτίζεις.

Η παραγωγικότητα συμβαδίζει με το ένστικτό σου. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, είσαι ρεαλίστρια και έχεις πολλές δυνατότητες. Τα σχέδιά σου φέρνουν κέρδη. Οι σχέσεις σου είναι σταθερές και χαρούμενες, δε θυσιάζεσαι πια. Τα κίνητρά σου είναι δεκαπλάσια, εξερευνάς, κάνεις θαύματα. Οδηγείσαι στην επιτυχία και την άνεση που έχεις ανάγκη για να αισθανθείς καλά. Αυτή τη χρονιά είσαι διαθέσιμη, περνάς καλά και χαλαρώνεις.

Tip: Ό,τι κάνεις πια δεν είναι εφήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ​​​​​​​ (21/1-19/2)

Έχεις σχέδια στο μυαλό αυτή τη χρονιά. Το ζωηρό σου πνεύμα πυροδοτεί κίνητρα. Η αναχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σου σε κάνει πιο ανάλαφρη. Βρίσκεις την κινητικότητά σου. Σε φρενάρει, όμως, ο Δίας στον Ταύρο. Αν θέλεις τα σχέδιά σου να προχωρήσουν, θα πρέπει να είσαι πιο ρεαλίστρια. Η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε κάνει πιο σοφή. Προσοχή στις αντιδράσεις του εγωισμού σου.

Η χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Κρατάς αποστάσεις από συμβατικούς έρωτες. Στα τέλη Φεβρουαρίου η Αφροδίτη στον Κριό το επιβεβαιώνει με το θάρρος που τη χαρακτηρίζει. Ζεις τον έρωτα όπως θέλεις. Τέλος οι συμβιβασμοί. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το κλίμα διευκολύνεται. Είναι μεταξύ Ιουνίου και Οκτωβρίου που θα κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο. Προκαλεί τα συναισθήματά σου και τον τρόπο ζωής σου. Τον Νοέμβριο, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, βρίσκεσαι με ανθρώπους που σου ταιριάζουν καλύτερα ερωτικά.

Επαγγελματικά, το πρώτο μέρος της χρονιάς ο Δίας σού δίνει έμπνευση για ιδέες και σχέδια. Οι συζητήσεις είναι εποικοδομητικές. Προτάσεις προκύπτουν από παντού. Μέσα Μαΐου ο Δίας στον Ταύρο κάνει τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Βλέπεις καθαρά τι είναι ουτοπικό και τι πραγματοποιήσιμο. Αυτή τη χρονιά, αν θέλεις οι ιδέες σου να πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να συμφιλιωθείς με την πραγματικότητα, να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα ιδανικά και τα υλικά αγαθά. Μην είσαι απόλυτη, για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.

Με την αναχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σου θα ξαναβρείς τη ζωντάνια σου. Ήρθε η στιγμή να συμφιλιωθείς με αυτά που σε ενοχλούν, να δεις την πραγματικότητα.

Tip: Χάραξε μια νέα πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ​​​​​​​ (20/2-20/3)

Αυτή τη χρονιά επωφελείσαι από τον Κρόνο στο ζώδιό σου και τον Δία στον Ταύρο. Βελτιώνεις τη ζωή σου βάζοντας δομές. Ο Δίας δημιουργεί συνθήκες για να υλοποιηθούν οι ιδέες σου. Ανανεώνει τις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα. Ενισχύει τα στηρίγματά σου, την τύχη σου. Δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να δομήσεις την προσωπικότητά σου, να προχωρήσεις στην ουσία. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να έχεις πίστη μέσα σου, να πιστέψεις στα ταλέντα σου. Δεκαπλασιάζει την πνευματικότητά σου. Στα τέλη Ιανουαρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενώνει δεσμούς που ήταν απομακρυσμένοι.

Προκαλεί συναντήσεις. Στα τέλη Μαρτίου η Αφροδίτη στον Ταύρο δίνει συνοχή στα συναισθήματα. Οι έρωτες ξαναβρίσκουν την εμπιστοσύνη που είχε χαθεί. Με τον Άρη στον Καρκίνο, παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου και η κατάσταση ηρεμεί. Το καλοκαίρι επιβεβαιώνεσαι από ρομαντικές κινήσεις και αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Το φθινόπωρο, με Αφροδίτη και Άρη στον Σκορπιό, ο έρωτας βρίσκει τη θέση του στη ζωή σου. Επαγγελματικά, Δίας και Κρόνος σε εξελίσσουν. Τα σχέδιά σου προχωρούν σταθερά. Ό,τι επιχειρείς επεκτείνεται. Οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Είσαι σε ανοδική πορεία, σταθερή, που σε οδηγεί σε μια πιο άνετη ζωή. Ο Κρόνος δομεί την προσωπικότητά σου και σε ωριμάζει, σε οδηγεί στην ουσία. Μπορεί να νιώσεις κάποιες στιγμές κουρασμένη. Δεν είναι η χρονιά που μπορείς να πιέσεις, να επιμένεις. Ο Δίας σού προσφέρει την άνεση. Ασχολήσου με χόμπι, πήγαινε στην εξοχή, κάνε πράγματα για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Tip: Προσπάθησε να ξεκουραστείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments