Διεθνή

Qatargate: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση του Φραντσέσκο Τζόρτζι στις βελγικές αρχές

Qatargate: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση του Φραντσέσκο Τζόρτζι στις βελγικές αρχές

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου/Ελένη Ποσνακίδου

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, στις βελγικές αρχές σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, στις βελγικές αρχές σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μάλιστα, μαζί του παρουσιάστηκε και ο Νίκολο Φίγκα Ταλαμάνκα. Ο συνήγορος του Πιερ Μονβίλ, σε ερώτηση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δήλωσε ότι «πάντα είμαστε αισιόδοξοι», ενώ για το τι περιμένουν, η συνήγορος του Ταλαμάνκα, Μπάρμπαρα Ούλεμπροκ, απάντησε: «Την απόφαση».

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, στις βελγικές αρχές σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μάλιστα, μαζί του παρουσιάστηκε και ο Νίκολο Φίγκα Ταλαμάνκα.

Ο συνήγορος του Πιερ Μονβίλ, σε ερώτηση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δήλωσε ότι «πάντα είμαστε αισιόδοξοι», ενώ για το τι περιμένουν, η συνήγορος του Ταλαμάνκα, Μπάρμπαρα Ούλεμπροκ, απάντησε: «Την απόφαση».

Επίσης, ανέφερε ότι «προς το παρόν δε μπορούμε να σχολιάσουμε, η κατάσταση είναι περίπλοκη. Περιμένουμε την απόφαση».

Σημειώνεται, ότι εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση για το εάν οι Τζόρτζι και Φίγκα Ταλαμάνκα θα παραμείνουν προφυλακισμένοι ή θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments