Διεθνή

Ζελένσκι: Θα ζητήσουμε λογαριασμό από όλους όσοι έφεραν αυτόν τον πόλεμο στη γη μας

Ζελένσκι: Θα ζητήσουμε λογαριασμό από όλους όσοι έφεραν αυτόν τον πόλεμο στη γη μας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σήμερα, παραμονή της πρώτης επετείου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι 

Σήμερα, παραμονή της πρώτης επετείου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι προέβη σε δηλώσεις, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Ουκρανία ‘δε λύγισε’ και ‘θα θριαμβεύσει’ απέναντι στις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις και τον ρωσικό ‘τρόμο’».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και όπως μεταδίδει το AFP, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με ένα μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «δε λυγίσαμε, ξεπεράσαμε πλήθος δοκιμασιών και θα θριαμβεύσουμε. Θα ζητήσουμε λογαριασμό από όλους όσοι έφεραν αυτό το κακό, αυτόν τον πόλεμο στη γη μας. Όλη την τρομοκρατία, όλους τους φόνους, όλα τα βασανιστήρια, όλες τις λεηλασίες».

Η Ρωσία επέλεξε «τον δρόμο του φονιά, τον δρόμο του τρομοκράτη, τον δρόμο του βασανιστή, τον δρόμο του πλιατσικολόγου» εξαπολύοντας τον πόλεμο αυτόν και αυτή η «κρατική επιλογή» απαιτεί «κρατική ευθύνη για την τρομοκρατία που διαπράττεται».

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι όλο αυτό τον καιρό που είναι σε εξέλιξη ο πόλεμος στην Ουκρανία, δε σταμάτησε να εμψυχώνει τον Ουκρανικό λαό. Είτε με βίντεο, είτε με δημοσιεύσεις στο twitter, ο Ουκρανός πρόεδρος στήριξε τον λαό του και δε δίστασε να βρεθεί μέχρι και στα πεδία της μάχης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments