Αθλητισμός

Η Τράμπζονσπορ τιμά τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Η Τράμπζονσπορ τιμά τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Η Τράμπζονσπορ τιμά τα θύματα των Τεμπών και στέκεται στο πλευρό της χώρας μας που βιώνει την εθνική τραγωδία!

Το ποδόσφαιρο ενώνει και η Τραμπζονσπόρ έστειλε σήμερα (4/3) το πιο «δυνατό μήνυμα» φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Οι παίκτες της ομάδας, μεταξύ άλλων και ο Μανώλης Σιώπης καθώς ο Τάσος Μπακασέτας ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού, βγήκαν για προθέρμανση ενόψει του αγώνα τους με την Ουμρανίγεσπορ φορώντας μπλούζες που έγραφαν «περαστικά γείτονα» και από κάτω ήταν η ελληνική και η τουρκική σημαία, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ενημερωθείτε εδω για τις τελευταίες εξελίξεις για την εθνική τραγωδία των Τεμπών

Ο θρήνος και η οδύνη που «χτύπησε» τα δύο έθνη σε μικρό χρονικό διάστημα αρχικά με τον φονικό σεισμό στη γειτονική χώρα και ύστερα το σοκαριστικό δυστύχημα των Τεμπών, ανέδειξε το αίσθημα της αλληλεγγύης.

Και μην βιαστεί κάποιος να κρίνει το ορθογραφικό λάθος που υπήρξε, η κίνηση και η ουσία της είναι αυτό που μετρά.

Στα μονοπάτια της Μπεσίκτας, η Φενερμπαχτσέ

«Ελλάδα, είμαστε μαζί σου», αναγράφει το πανό που ανήρτησαν οι φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ για να δηλώσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τον γειτονικό ελληνικό λαό ύστερα από την πολύνεκρη τραγική σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, το πανό αναρτήθηκε στις κερκίδες του Ulker Sports Hall, την έδρα της Φενερμπαχτσέ, εκεί όπου υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια, για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. FqT1YLgWAA0WB4M

Η Φενερμπαχτσέ είναι, μαζί με την Μπεσίκτας και τη Γαλατασαράι, ένας από τους λαοφιλέστερους και ισχυρότερους συλλόγους στην Τουρκία.

Έως τώρα, ο μεγάλος σύλλογος είχε εκφράσει την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό με ανακοινώσεις, καθώς επίσης και με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πλέον όμως κινείται περισσότερο δυναμικά κατά το πρότυπο της Μπεσίκτας. Υπενθυμίζεται  ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε δηλώσει ανοιχτά, την αλληλεγγύη της προς την Ελλάδα και τους Έλληνες, γεγονός που είχε χαιρετιστεί από την αθλητική κοινότητα της Χώρας ως μια ένδειξη αυθεντικής φιλίας και συμπαράστασης, σε αυτές τις στιγμές εθνικής τραγωδίας και πένθους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments