Διεθνή

Η Στόρμι Ντάνιελς και ο περίπατος Πούτιν στην Μαριούπολη

Η Στόρμι Ντάνιελς και ο περίπατος Πούτιν στην Μαριούπολη
Στο Παρίσι με τις πυτζάμες και με παντόφλες νυχτός κοντεύει να φθάσει ο «βαριά ασθενής» και «επικηρυγμένος από το ΔΠΔ» Β. Πούτιν.

Στο Παρίσι με τις πυτζάμες και με παντόφλες νυχτός κοντεύει να φθάσει ο «βαριά ασθενής» και «επικηρυγμένος από το ΔΠΔ» Β. Πούτιν. Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων και πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών καλεί σε πορεία συμπαράστασης λόγω της Στόρμι Ντάνιελς, μιας εκλεκτής του ερωτικού κινηματογράφου.

Χωρίς γραβάτα και με επιμελημένα ατημέλητο ντύσιμο ο δικτάτορας του Κρεμλίνου ακολουθεί τη συμβουλή του Μεντβέντεφ για την κατάλληλη χρήση του διεθνούς εντάλματος συλλήψεως του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και συνεχίζει, για δεύτερη ημέρα, τον περίπατο στην Κριμαία και, πλέον, στην Μαριούπολη.

Λίγο πριν από τον επίσημο εορτασμό για τα εννέα χρόνια της προσάρτησης της Κριμαίας, ο Πούτιν συνεχίζει τον περίπατο στη μαρτυρική πόλη, με το βομβαρδισμένο θέατρο και το ερειπωμένο από τους βομβαρδισμούς μαιευτήριο. Βρέφη και μητέρες ξεψυχούν και στην πόλη ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) καταγράφει το έγκλημα πολέμου που διαπράττουν τα ρωσικά στρατεύματα. Δώδεκα μήνες μετά, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας επισκέπτεται, αμέριμνος, την «μαρτυρική Μαριούπολη».

Την ίδια στιγμή, στο δυτικό άκρο, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκαθιστά τη σύνδεσή του με το YouTube και τα αγαπημένα του social media, Facebook και Instagram, και καλεί σε πορεία συμπαράστασης προς το πρόσωπό του. Είναι 80 χρονών και πιθανότατα εκ νέου υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, έχοντας απέναντι τον 80χρονο δημοκράτη Μπάιντεν, που διεκδικεί μια νέα θητεία.

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ζητεί την αρωγή μας, γιατί η ευειδής Στόρμι Ντάνιελς στρέφεται νομικά εναντίον του. Η πρωταγωνίστρια ταινιών hardcore porno κατηγορεί τον Τραμπ για χρηματισμό και ο Αμερικανός αστέρας της πολιτικής προσκαλεί τους πολίτες αυτού του αρχέτυπου φιλελεύθερης δημοκρατίας να «πάρουν τις τύχες και τις ευθύνες του Έθνους στα χέρια τους».

Από προχθές, πάντως, «τρέχει» το ένταλμα σύλληψης του διεθνούς ποινικής δικαιοσύνης εναντίον του προέδρου Πούτιν. Η κατηγορία είναι η δολοφονία αμάχων και ανηλίκων. Ο δικτάτορας αδιαφορεί προκλητικά, η αμερικανική Δύση έχει άλλες προτεραιότητες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments