Πολιτική

Άδωνις: Παραδίδουμε 3 Ναυπηγεία στον Ελληνικό Λαό!

Άδωνις: Παραδίδουμε 3 Ναυπηγεία στον Ελληνικό Λαό!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ένα τεράστιο βήμα για την Αναγέννηση της Ελληνικής Ναυπηγικής Βιομηχανίας έγινε σήμερα.

Ένα τεράστιο βήμα για την Αναγέννηση της Ελληνικής Ναυπηγικής Βιομηχανίας έγινε σήμερα.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας υπέγραψε εκ μέρους του Δημοσίου την μεταβίβαση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον σπουδαίο Έλληνα Γιώργο Προκοπίου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, παρουσία του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα, η τελετή για την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων του Ναυπηγείου της ΕΝΑΕ στον Σκαραμαγκά, στον επενδυτή που αναδείχθηκε από την σχετική διαγωνιστική διαδικασία τον Ιούλιο 2021, Γιώργο Προκοπίου.

Είναι βέβαιο ότι η άρση των αδιεξόδων και η ανάπτυξη των ναυπηγείων, με νέα κεφάλαια και τεχνογνωσία, θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, εμφανώς ικανοποιημένος από την μεταβίβαση, σημείωσε ότι «όχι μόνον βρήκαμε επενδυτή αλλά βρήκαμε έναν άνθρωπο του οποίου η παρουσία εγγυάται την επιτυχή επαναλειτουργία των Ναυπηγείων. Ξεκινώντας την θητεία μας παραλάβαμε 3 Ναυπηγεία κλειστά, ολοκληρώνοντας θα παραδώσουμε στον Ελληνικό λαό 3 Ναυπηγεία ανοικτά και σε λειτουργία! Έτσι πάει μπροστά η Ελλάδα για όσους την αγαπούν στα αλήθεια!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments