Αθλητισμός

Η UEFA ξεκινά έρευνα για την Μπαρτσελόνα και την υπόθεση Νεγκρέιρα!

Η UEFA ξεκινά έρευνα για την Μπαρτσελόνα και την υπόθεση Νεγκρέιρα!

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Η UEFA αποφάσισε να ξεκινήσει και η ίδια έρευνα σχετικά με την υπόθεση Νεγκρέιρα και την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα και να λάβει αποφάσεις.

Δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα! Μετά το θέμα που προέκυψε με τον Γκάβι, η UEFA επαναφέρει την υπόθεση Νεγκρέιρα, ξεκινώντας και η ίδια έρευνα επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται πως οι «μπλαουγκράνα» κατηγορούνται ότι έδωσαν 7 εκατ. ευρώ κατά την περίοδο 2001-2018, και κυρίως κατά την προεδρία των Σάντρο Ροσέλ και Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, στον τότε αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, προκειμένου να έχει τη διαιτησία με το μέρος της.

Μάλιστα, όλες οι ομάδες της LaLiga έχουν ταχθεί κατά των Καταλανών, συμπεριλαμβανομένης και της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αρχικά είχε κρατήσει στάση αναμονής για το εν λόγω περιστατικό. Οι λόγοι για τους οποίους κατηγορείται η Μπαρτσελόνα, είναι για κατάθεση ψευδών επιχειρηματικών στοιχείων, παραβίασης εμπιστοσύνης και διαφθοράς.

Πλέον, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκινά έρευνα για να διαπιστώσει αν οι «μπλαουγκράνα» είναι ενάντιοι και στους δικούς της κανονισμούς. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού και από το επόμενο Champions League, καθώς, όπως προβλέπει η UEFA«η συμμετοχή ενός συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να μην επιτραπεί, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο σύλλογος πλήττει τη φήμη του θεσμού μέσω άμεσης ή έμμεσης εμπλοκής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα επηρεασμού του αποτελέσματος ενός αγώνα σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο».

Ανακοίνωσε την απόσυρση του σε ηλικία 32 ετών ο Μπόγιαν Κρκιτς

Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια «κρέμασε» σε ηλικία 32 ετών ο Μπόγιαν Κρκιτς!

Μια μέρα μετά την απόσυρση του Μεσούτ Οζίλ ακόμα ένας δημοφιλής παίκτης αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να ανακοινώνει την απόφαση του, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Καμπ Νου.

Ο Κρκιτς θα μείνει στη μνήμη όλων ως ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα με το πόδι στο… γκάζι, αλλά στην συνέχεια δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν για αυτόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments