Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης σχεδίαζε συγκάλυψη των υποκλοπών»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης σχεδίαζε συγκάλυψη των υποκλοπών»
Για προσπάθεια συγκάλυψης των υποκλοπών κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη

Για προσπάθεια συγκάλυψης των υποκλοπών κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, που υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε τη στήριξη του κόμματός του στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με βάση αυτά που είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να αποσπάσει τη συναίνεσή του για την απομάκρυνση του κ. Μενουδάκου» από την ανεξάρτητη αρχή, ενώ δημοσιεύματα προεξοφλούσαν ότι τη θέση του είχε αποδεχθεί η πρώην βουλευτής και υπουργός Εύα Χριστοφιλοπούλου, ως επικεφαλής μιας νέας ενοποιημένης Αρχής μετά τη συγχώνευση της ΑΠΔΠΧ με την ΑΔΑΕ.

«Μια απλή ανασκόπηση των γεγονότων μας επιβεβαιώνει με τρόπο σοκαριστικό ότι ο κ. Μητσοτάκης όχι απλά ήξερε για τη παρακολούθηση Ανδρουλάκη και δεκάδων ακόμη πολιτικών, αλλά επιχείρησε με χειρουργικό τρόπο να κλείσει πιθανές τρύπες και να συγκαλύψει τα ίχνη του, τοποθετώντας έναν ακόμη «Δούρειο Ίππο» σε μια κρίσιμη θέση, έναντι δυο ακέραιων, όπως αποδείχτηκε, λειτουργών που δε μπορούσε να ελέγξει» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αφού εδώ και τέσσερις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης σιωπά για την παρακολούθηση της Άρτεμις Σίφορντ, ας απαντήσει τουλάχιστον στο εξής: για ποιο λόγο σχεδίαζε από τον περασμένο Ιούλιο και πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, την αντικατάσταση Μενουδάκου και τη κατάργηση Ράμμου με μια μόνο κίνηση;» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments