Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Βαθιά επικίνδυνη και φασιστική η αντίληψη Πολάκη [vid]

Θεοδωρικάκος: Βαθιά επικίνδυνη και φασιστική η αντίληψη Πολάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

«Η αξιωματική αντιπολίτευση, έπειτα από 4 χρόνια στην εξουσία, θα έπρεπε να είχε απαλλαγεί από τέτοιες αντιλήψεις», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Καθαρές κουβέντες, καθαρές λύσεις και για το αύριο της χώρας αλλά και καθαρές λύσεις στις εκλογές με αυτοδύναμη ΝΔ», επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο υπουργός τόνισε: «Οι κρίσιμες εκλογές, εκεί που θα παιχτεί η ιστορία είναι οι πρώτες εκλογές. Από το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών που θα έχουμε μπροστά μας τον Μάϊο θα δείξει ο ελληνικός λαός τι είδους κυβέρνηση θέλει. Η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα και έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι και αυτοδύναμη».

«Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στις εκλογές γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική άλλη λύση στη χώρα και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι οι Έλληνες που δεν έχουν καμία διάθεση για αστάθεια και πειράματα. Από τους υπόλοιπους, δεν βλέπουμε εναλλακτικές πολιτικές, δεν βλέπουμε αξιόπιστη αντιπολίτευση, μία σοβαρή αντιπρόταση και γι’ αυτό καταφεύγουν στην καταστροφολογία και τις συκοφαντίες. Είμαστε απολύτως αξιόπιστοι, ότι είχαμε πει πριν τις εκλογές το κάναμε πραγματικότητα, ακούμε τη φωνή της κοινωνίας. Είμαστε τμήμα της κοινωνίας και υλοποιούμε το σχέδιο και ξέρουμε να διορθώνουμε λάθη και αδυναμίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι «εκλογές γίνονται για να απαντηθούν τα διακυβεύματα, οι ανάγκες, τα συμφέροντα της πατρίδας και του ελληνικού λαού. Προτεραιότητες για την επόμενη τετραετία είναι τα καλύτερα εισοδήματα, οι καλύτεροι μισθοί, οι καλύτερες προοπτικές όλων των πολιτών, η ασφάλεια και η ανασυγκρότηση του κράτους. Η ΝΔ καταθέτει συγκεκριμένο πρόγραμμα και καταθέτει το έργο της προηγούμενης τετραετίας. Αναλαμβάνει συγκεκριμένες δεσμεύσεις και προϋπόθεση για να γίνουν αυτά είναι να υπάρχει σταθερότητα. Και σταθερότητα υπάρχει όταν υπάρχει αυτοδυναμία. Η ΝΔ προσέρχεται σε εκλογές με στόχο την αυτοδυναμία. Λέμε ξεκάθαρα στους Έλληνες δεν είναι ώρα για πειράματα, δεν είναι ώρα για αστάθεια, δεν είναι ώρα για να γυρίσουμε πίσω. Πρωθυπουργός της χώρας είναι αυτός που πέτυχε να κρατήσει όρθια την Ελλάδα αυτά τα 4 χρόνια και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments