Πολιτική

Εκλογές 2023: Πρώτη εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της

Εκλογές 2023: Πρώτη εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Την πρώτη της εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, έκανε σήμερα το απόγευμα η Ελένη Χρονοπούλου

Την πρώτη της εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, έκανε σήμερα το απόγευμα η Ελένη Χρονοπούλου η οποία συμμετείχε σε συζήτηση με νέους στον Ταύρο την οποία διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρουσία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία το 2020 κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου think tank, στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες και επαγγελματίες που ζουν στο εξωτερικό.

Όπως είπε ως παιδί του brain drain και η ίδια, γνωρίζει τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει οι νέοι τα χρόνια της κρίσης όταν χρειάστηκε να φύγουν από την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, όλοι όσοι συμμετέχουν – πλέον ξεπερνούν τους 250- τούς ενώνει το ίδιο πράγμα. Η ανάγκη που έχουν για συντροφικότητα. «Δεν είναι πολιτικό τσιτάτο, είναι η ουσία της πολιτικής δράσης για εμάς. Είναι πολύ σημαντική για όσους έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχεις επιλογή, είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου», τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Χρονοπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments