Πολιτική

Μητσοτάκης: Στις 21 Μαΐου οι πιο κρίσιμες εκλογές της Μεταπολίτευσης

Μητσοτάκης: Στις 21 Μαΐου οι πιο κρίσιμες εκλογές της Μεταπολίτευσης

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

«Οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης. Θα κρίνουν αν θα πάμε μπροστά ή πίσω», τόνισε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό που απεύθυνε σε πολίτες του Νομού Αχαΐας.

«Οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης. Θα κρίνουν αν θα πάμε μπροστά ή πίσω», τόνισε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό που απεύθυνε σε πολίτες του Νομού Αχαΐας.

«Δεν αρκεί να βγαίνουν τα κουκιά», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, γιατί, όπως διευκρίνισε σχετικά,  «αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολιτικές τερατογενέσεις, σε κυβερνήσεις ηττημένων και σε νέες περιπέτειες, θα πρόκειται ουσιαστικά για ακυβερνησία ή και παραλυσία, κάτι που ίσως κάποιοι να το ονειρεύονται, υπογραμμίζει πρωθυπουργός, αλλά το τρέμουν οι πολίτες».

«Θα είμαι και πάλι ο πρωθυπουργός με τη δική σας ισχυρή εντολή την 21η Μαΐου», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πάτρα, και τόνισε πως «η φετινή άνοιξη φέρνει και τη νέα νίκη, τη νέα τετραετία της αυτοδύναμης Ελλάδας και της αυτοδύναμης ΝΔ».

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε τις κρίσεις, τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση κατά την τελευταία τετραετία και τόνισε ότι η οικονομία της Χώρας παρέμεινε όρθια και η κοινωνία έμεινε, παρά την διχαστική προσπάθεια κάποιων, ενωμένη και δυνατή.

«Πολιτεία και πολίτες μαζί κάναμε τις δυσκολίες ευκαιρίες», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στις προεκλογικές δεσμεύσεις του 2019, λέγοντας: «Όλα αυτά για τα οποία δεσμεύτηκα, ναι, τα κάναμε», και αναφέρθηκε αναλυτικά στις μειώσεις φόρων και εισφορών, στην αύξηση του κατώτατου μισθού, στις αυξήσεις στις συντάξεις και την ενίσχυση εκείνων που έχουν προσωπική διαφορά με βάση το νόμο Κατρούγκαλου, στα ρεκόρ επενδύσεων, εξαγωγών και στην αναβάθμιση της ελληνικης οικονομίας που βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από την επενδυτική βαθμίδα.

«Η σημασία της επενδυτικής βαθμίδας έχει ισχυρό πολιτικό και κοινωνικό αποτύπωμα. Υπό μία προϋπόθεση: να έχουμε μετά τις εκλογές ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ. Και τότε δεσμεύομαι προσωπικά η χώρα θα ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα πριν το τέλος του 2023».

Ο πρωθυπουργός προχώρησε σε σύγκριση με βάθος τετραετίας και υποστήριξε πως τίποτε στην Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει την Ελλάδα του 2019. «Η χώρα σκορποχώρι, στην οποία δεν διέκριναν σύνορα στη θάλασσα και τα ήθελαν ορθάνοιχτα στη στεριά δεν υπάρχει πια. Στον Έβρο ο φράχτης επεκτείνεται και οι παράνομες εισροές μεταναστών έχουν σχεδόν μηδενιστεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments