Πολιτική

Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου

Μητσοτάκης για debate: Στόχος μου ήταν να μιλήσω για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου

Πηγή Φωτογραφίας: twitter kyriakos mitsotakis

Η ανασκόπηση που «ανέβασε» στο Twitter ο πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια ανάρτησή του στο Twitter έκανε αναφορά στο χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών και μίλησε για τον βασικό στόχο που είχε.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι βασικός του στόχος ήταν να μιλήσει στους πολίτες για το κυβερνητικό πρόγραμμα και για το πως η ΝΔ θα συνεχίσει στον δρόμο της προόδου για την Ελλάδα και για κάθε πολίτη.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους παρακολούθησαν το χθεσινό #debate. Ο βασικός μου στόχος ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πρόγραμμά μας, για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου για την Ελλάδα και για κάθε πολίτη», ανέφερε στο tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δείτε λοιπόν μία γρήγορη ανασκόπηση των δεσμεύσεών μας» κατέληξε. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου για την Ελλάδα και για κάθε πολίτη»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καταληκτική του τοποθέτηση στο ντιμπέιτ ανέφερε τα εξής:

«Σε 10 ημέρες έχουμε εθνικές εκλογές. Οι πολίτες θα κληθούν να πάρουν απόφαση αν θα συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά ή θα κυλήσουμε πίσω σε ένα παρελθόν που πιστεύω θέλουμε να ξεχάσουμε. Μπορώ να κοιτάξω τους πολίτες στα μάτια και να πω, ναι, ήμουν συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις και κράτησα τη χώρα ασφαλή εν μέσω πρωτοφανών κρίσεων. Το έργο μας θα το αξιολογήσουν οι πολίτες. Ψηφίζουν με γνώμονα το μέλλον. Για μια Ελλάδα παραγωγική, μια Ελλάδα που θα συνεχίσει στην τροχιά της δυναμικής ανάκαμψης με ρυθμούς ανάπτυξης διπλάσιους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, με την ανεργία κάτω από 10%, μια Ελλάδα που θα μπορέσει να ανεβάσει το μέσο μισθό στα 1500 ευρώ και τον κατώτατο στα 950 ευρώ, κάτι που δεν θα γίνει αλλιώς παρά μόνο αν συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει.

Ξέρω ότι στην κοινωνική Ελλάδα που οραματίζομαι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά, έχουμε σχέδιο για να κάνουμε καλύτερη την κατάσταση στη δημόσια υγεία. Ξέρω πως η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια στην πράσινη ανάπτυξη, κάτι απαραίτητο για λόγους ενεργειακής απεξάρτησης. Μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές, να παράγουμε περισσότερη ενέργεια από ήλιο και άνεμο.

Μια Ελλάδα που θα παραμένει ισχυρή, πρωταγωνίστρια στην περιοχή, που θα συμμετέχει ισότιμα στις ευρωπαϊκές εξελίξεις, θα συνδιαμορφώνει την Ευρώπη που όλοι οραματιζόμαστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments