Διεθνή

Εκλογές στην Τουρκία: Ψήφισαν Ερντογάν και Κιλιντσάρογλου

Εκλογές στην Τουρκία: Ψήφισαν Ερντογάν και Κιλιντσάρογλου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σε Γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης, το πρωί της Κυριακής, ο τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σε Γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης, το πρωί της Κυριακής, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, αφότου ψήφισε, ευχαρίστησε τα μέλη του εκλογικού κέντρου για τη διαδικασία και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στο ίδιο εκλογικό κέντρο ψήφισε και η σύζυγός του, Εμινέ Ερντογάν.

 Τουρκία: Ψήφισε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου 

Σε δημοτικό σχολείο της Άγκυρας προσήλθε πριν από λίγη ώρα ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (PΛK) της Τουρκίας και υποψήφιος για την προεδρία της χώρας,  Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ. Κιλιτσντάρογλου έφτασε στο σχολείο συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά και τη σύζυγό του, ενώ στο εκλογικό κέντρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου.

«Η δημοκρατία έλειψε σε όλους μας. Μας έλειψε να είμαστε μαζί, να αγκαλιαζόμαστε. Θα δείτε, η άνοιξη θα επιστρέψει σε αυτή τη χώρα, αν το θέλει ο Θεός, και θα διαρκέσει για πάντα» δήλωσε ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης, μετά την ψήφο του

Ο Κιλιτσντάρογλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαμογελαστός και χαιρέτησε δια χειραψίας τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Στη συνέχεια, ο Κιλιτσντάρογλου πόζαρε για την καθιερωμένη φωτογραφία μπροστά από την κάλπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments