Πολιτική

Εκλογές 2023 Κυριάκος Μητσοτάκης: Ψήφισε στην Κηφισιά – «Αύριο θα ξημερώσει μια ακόμη καλύτερη ημέρα»

Εκλογές 2023 Κυριάκος Μητσοτάκης: Ψήφισε στην Κηφισιά – «Αύριο θα ξημερώσει μια ακόμη καλύτερη ημέρα»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ψήφισε με τον γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε την ταυτότητά του μέσω του gov.gr wallet, αλλά έγινε ταυτοποίηση και με τον παραδοσιακό τρόπο.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες. Μαζί του ήταν και ο γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος ψήφισε 1η φορά στις εκλογές του 2019. Επίσης, τον συνόδευε και η κόρη του Δάφνη.Μάλιστα, καθώς αργούσε ο γιος του να εξέλθει του παραβάν, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε με χιούμορ: «Ελπίζω να σκέφτεται μόνο τους σταυρούς».

«Καλά θα είναι τα αποτελέσματα», είπε κατεβαίνοντας τις σκάλες ο πρωθυπουργός, ενώ λίγο μετά δήλωσε στις κάμερες: «Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, υψηλότερους μισθούς, καλύτερο σύστημα υγείας, προστατευμένα σύνορα. Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, σήμερα η ευθύνη περνά στους πολίτες, είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια ακόμη καλύτερη μέρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments