Ζώδια

03/06 Πανσέληνος – Οι Αναστολές Καταρρέουν

03/06 Πανσέληνος – Οι Αναστολές Καταρρέουν

Πηγή Φωτογραφίας: Unsplash

03/06 Πανσέληνος της Φράουλας στον Τοξότη .

Δεν είχαμε κανονική πανσέληνο στον Τοξότη από το 2016!

Αυτός ο αστερισμός υπήρξε ένα κρίσιμο σημείο συναισθηματικής αλλαγής τα τελευταία 7 χρόνια με όλα τα είδη υπερσελήνων, σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.

Αυτή η πανσέληνος ακολουθεί το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο και είναι εξίσου πολυδιάστατη, αν όχι περισσότερο. Τόση πολλή διδασκαλία και μάθηση συνδυάζονται σε αυτήν την κορυφή και τα ζουμάρουμε όλα σε έναν κομήτη ουράνιο τόξο.

Η πανσέληνος του Ιουνίου είναι γνωστή ως Σελήνη της φράουλας καθώς συμπίπτει με την περίοδο ωρίμανσης της. Στην πανσέληνο, η Σελήνη ανατέλλει το ηλιοβασίλεμα, κορυφώνεται τα μεσάνυχτα και δύει με την ανατολή του ηλίου – και αυτό ισχύει σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη ζώνη ώρας σας. Όταν ο ήλιος δύει, αυτό είναι το σύνθημά μας για να βγούμε έξω και να δούμε το φεγγάρι να ανατέλλει μεγαλοπρεπώς στην ανατολή

Ήλιος και σελήνη αντιπαρατίθενται μεταξύ τους στους Διδύμους και στον Τοξότη: ο άξονας της σκέψης και της κίνησης. Αυτή η Πανσέληνος είναι γεμάτη ζωή, ιδέες, ενέργεια, αυτοπεποίθηση. Υπάρχει λίγος χρόνος, αν υπάρχει, για ηρεμία ή ξεκούραση. Καθαρή κίνηση και φωτιά, καθαρή αδρεναλίνη, κίνηση προς τα εμπρός, ώθηση μέσα στο χρόνο-χώρο στο μέλλον.

Η φωτιά του Τοξότη είναι εκφραστική και ζωηρή, όσο πιο φρέσκια γίνεται. Φανταστείτε μια μεγάλη φωτιά με παλιούς και νέους φίλους, φρέσκες φράουλες και ποτά, χαρούμενα γέλια , σπίθες στον καθαρό νυχτερινό ουρανό.

Ακολουθήστε τον Κένταυρο στο δάσος της ελευθερίας. Ταξιδέψτε στο ψηλότερο βουνό, αυτό που μαζεύει περιπλανώμενες ψυχές . Κατασκηνώστε ψηλά στο βουνό, καθίστε στη φωτιά και τραγουδήστε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να είναι, άσκοπα, χωρίς αναστολές. Αυτή είναι μια χαμένη μορφή τέχνης, που υπάρχει αβίαστα, χωρίς προσδοκίες.

Αυτή η πανσέληνος θα τριγωνίσει τον Άρη στον Λέοντα, δίνοντάς μας μια επιπλέον φλογερή ώθηση ενέργειας και αυτοπεποίθησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments