Πολιτική

Μητσοτάκης: Κανένα περιθώριο στη χαλάρωση

Μητσοτάκης: Κανένα περιθώριο στη χαλάρωση

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Κανένα περιθώριο στη χαλάρωση και στον εφησυχασμό δεν θέλει να αφήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς εισερχόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Κανένα περιθώριο στη χαλάρωση και στον εφησυχασμό δεν θέλει να αφήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς εισερχόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Μετά την ολιγοήμερη ανάπαυση ελέω Covid, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει οριστικοποιήσει ένα ιδιαίτερα πυκνό και απαιτητικό πρόγραμμα περιοδειών, παρεμβάσεων και συνεντεύξεων  έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου, με στόχο να επαναλάβει τον πολιτικό άθλο της 21ης Μαρτίου και να διασφαλίσει  μία ισχυρή αυτοδυναμία – «διαβατήριο», όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, στην κατεύθυνση της δρομολόγησης μεταρρυθμίσεων, που έχει ανάγκη ο τόπος.

«Η Χώρα χρειάζεται, πρώτα και πάνω από όλα, μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη Χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής, επανέλαβε και χθες από τη Νέα Ιωνία ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης, δείχνοντας προς τη γειτονική Τουρκία, η οποία έχει σταθερή κυβέρνηση με «αναβαπτισμένο» τον Ταγίπ Ερντογάν.

Έθεσε μάλιστα χωρίς περιστροφές το κεντρικό δίλημμα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης: «Αν θα εξακολουθούμε να προχωράμε μπροστά στον δρόμο τον  οποίο ξεκινήσαμε να χαράσσουμε ή αν θα γυρίσουμε πίσω σε μια περίοδο περατεταμένης αστάθειας, με κυβερνήσεις οι οποίες δεν θα μπορούν να έχουν την ισχυρή κοινοβουλευτική νομιμοποίηση να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές».

Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα αποτελέσματα της προηγούμενης εκλογής, σημείωσε ότι η «μαύρη Ελλάδα» ηττήθηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου και κέρδισε η «φωτεινή Ελλάδα». «Ηττήθηκε ο διχασμός, κέρδισε η ενότητα. Και κέρδισε τελικά το κόμμα το οποίο κατάφερε να πείσει την πλειοψηφία των πολιτών ότι έχει ένα πραγματικό σχέδιο για το πώς οραματιζόμαστε την Ελλάδα της επόμενης τετραετίας, δίνοντας έμφαση σε μια σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη, με περισσότερες θέσεις εργασίας, με περισσότερες επενδύσεις και με ένα ισχυρότερο κοινωνικό κράτος»,κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments