Διεθνή

Τραμπ: «Δεν θα μπω φυλακή, δεν θα με κρατήσουν ποτέ»

Τραμπ: «Δεν θα μπω φυλακή, δεν θα με κρατήσουν ποτέ»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κατηγορίες για 37 κακουργήματα αντιμετωπίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Την πρώτη του ομιλία μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδιακής του δίωξης εκφώνησε ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να φυλακιστεί. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος αντιμετωπίζει 37 κατηγορίες σχετικά με τη παρακράτηση μυστικών εγγράφων, απηύθυνε ομιλία στα συνέδρια των Ρεπουμπλικανών στη Τζόρτζια και τη Βόρεια Καρολίνα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εκφώνησε την πρώτη του δημόσια ομιλία μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδιακής δίωξης που του απαγγέλθηκε αυτή την εβδομάδα στο Κολόμπους της Τζόρτζια, το Σάββατο. Καταφέρθηκε εναντίον του υπουργείου Δικαιοσύνης, του FBI και της κυβέρνησης Μπάιντεν, χαρακτήρισε την πρόσφατη παραπομπή του «παρωδία της δικαιοσύνης» και επανέλαβε αβάσιμους συνωμοτικούς ισχυρισμούς ότι ο Τζο Μπάιντεν είχε κρύψει μυστικά έγγραφα στη συνοικία Τσάιναταουν της Ουάσινγκτον.

«Δεν θα μπω ποτέ φυλακή»

«Πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στους … ριζοσπαστικούς αριστερούς Δημοκρατικούς, στους παράνομους κομματικούς εισαγγελείς τους … Κάθε φορά που πετάω πάνω από μια μπλε πολιτεία, λαμβάνω κλήτευση», είπε ο Τραμπ στην αρχή της φλογερής του ομιλίας, προσπαθώντας να γεφυρώσει τις δικαστικές του περιπέτειες με τις προεκλογικές του υποσχέσεις. «…Δεν θα υποχωρήσω ποτέ. Δεν θα με κρατήσουν ποτέ. Δεν θα σταματήσω ποτέ να αγωνίζομαι για εσάς», πρόσθεσε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε ένα παραλήρημα κατά των ομοσπονδιακών αξιωματούχων, λέγοντας: «Τώρα η μαρξιστική αριστερά χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά το ίδιο διεφθαρμένο DoJ [υπουργείο Δικαιοσύνης] και το ίδιο διεφθαρμένο FBI, και τον γενικό εισαγγελέα και τους τοπικούς εισαγγελείς για να παρέμβουν … Κλέβουν. Είναι απατεώνες. Είναι διεφθαρμένοι. Αυτοί οι εγκληματίες δεν μπορούν να επιβραβεύονται. Πρέπει να ηττηθούν. Πρέπει να τους νικήσετε»«Γιατί στο τέλος, δεν θα κυνηγήσουν εμένα. Κυνηγούν εσάς και εγώ απλά στέκομαι στο δρόμο τους», είπε ο πρώην πρόεδρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments