Πολιτική

Γεραπετρίτης: Ισχυρή κυβέρνηση που θα διαχειριστεί τις κρίσεις

Γεραπετρίτης: Ισχυρή κυβέρνηση που θα διαχειριστεί τις κρίσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και ότι θέλει η χώρα να ξαναζήσει στιγμές της Μόριας και της Ειδομένης

«Ισχυρή κυβέρνηση που θα διαχειριστεί τις κρίσεις και θα σταθεί δυναμικά σε ένα ρευστό διεθνές και περιφερειακό περιβάλλον» ζήτησε μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο πρώην υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Τόνισε ότι οι πολίτες την Κυριακή θα πρέπει να απαντήσουν ποιος είναι εκείνος ο πολιτικός μηχανισμός που έχει συνέπεια έργων και λόγων, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανέβει το ποσοστό 3% για την είσοδο των κομμάτων στη Βουλή, λέγοντας ότι αυτό θα πρέπει να γίνει ύστερα από συζήτηση με όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της Ροδόπης, ο κ. Γεραπετρίτης είπε πως θα έχουμε στη Βουλή δύο εκπρόσωπους που αμφισβητούν τη συνθήκη της Λωζάνης και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πει εάν συμπαρατάσσεται με την άποψη της τουρκικής μειονότητας.

Στη συνέχεια, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και ότι θέλει η χώρα να ξαναζήσει στιγμές της Μόριας και της Ειδομένης.Όσον αφορά το ναυάγιο στην Πύλο, ο πρώην υπουργός Επικρατείας είπε πως θα πρέπει να αναμένουμε τα πορίσματα της δικαστικής έρευνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments