Nέα της αγοράς

«Gucci Visions»: Έκθεση στο Metaverse και τη Φλωρεντία για τη διαδρομή 102 χρόνων του οίκου

«Gucci Visions»: Έκθεση στο Metaverse και τη Φλωρεντία για τη διαδρομή 102 χρόνων του οίκου

Πηγή Φωτογραφίας: Gilt Magazine

Η έκθεση άνοιξε για το κοινό στις 15 Ιουνίου

Με τη «Gucci Visions», ο οίκος μόδας αφηγείται τα 102 χρόνια της πρωτοπόρου διαδρομής του μέσω μιας διαδικτυακής εξερεύνησης στο Metaverse και μιας φυσικής έκθεσης στη Φλωρεντία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Τα πάντα είναι συγκεντρωμένα σε οκτώ αίθουσες. Με την είσοδο στην έκθεση, η μεσαία αίθουσα, φωτισμένη με παλλόμενους σωλήνες νέον, καλωσορίζει τους επισκέπτες στα πρότζεκτ του οίκου στο Metaverse οι οποίοι προσκαλούνται να καθίσουν σε gaming chair και να σταθούν μάρτυρες στο ταξίδι του Gucci στην ψηφιακή σφαίρα από την Gucci Town στη Roblox και την Gucci Vault Land του 2022 μέχρι το πιο πρόσφατο ως βιντεοπαιχνίδι πρότζεκτ του στο Metaverse, το Otherside Relics by Gucci.

Βγαίνοντας από την αίθουσα Metaverse – οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την εξερευνήσουν online και κινούμενοι δεξιά, οι επισκέπτες οδηγούνται σε περιδιάβαση των εμβληματικών κολεξιόν του Gucci, σε τρία μέρη, ξεκινώντας με τη Stars.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Στη διπλανή αίθουσα, την Travel, παρουσιάζεται η γέννηση του οίκου καθώς τα εκθέματα κοιτάζουν μέσα από την ίδρυση της πρώτης μπουτίκ του Gucci στη Via della Vigna Nuova στη Φλωρεντία. Στην επόμενη αίθουσα, την Icons, 400 τσάντες Gucci, περιλαμβανομένης της Bamboo 1947, της Horsebit 1955 και της Jacki 1961 εκτίθενται πίσω από διαφανές γυαλί.

Παραμένοντας στον πρώτο όροφο, οι αίθουσες Codes και Bamboo οδηγούν τους επισκέπτες σε μια καλειδοσκοπική και ιστορική οπτική εμπειρία χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία για να αναδείξουν ιστορικής σημασίας αντικείμενα του οίκου. Στον χώρο δίπλα, η Flora προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα παρτέρι σουρεαλιστικών και σε τεχνικολόρ χρώμα φυτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments