Πολιτική

Βελόπουλος: Εξαπάτηση τα άμεσα μέτρα για τους πληγέντες από τις πλημμύρες

Βελόπουλος: Εξαπάτηση τα άμεσα μέτρα για τους πληγέντες από τις πλημμύρες

Πηγή Φωτογραφίας: Βουλή. Συζήτηση προ ημερησίας διάταξης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα, προκαλώντας τεράστια οικολογική ζημιά σε Έβρο και Πάρνηθα. Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 (ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI)

Βελόπουλος: «Το ελάχιστο που υποχρεούται να κάνει η κυβέρνηση, είναι η πλήρης και άμεση αποζημίωση στο σύνολο της ζημιάς σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και όχι ενός ποσοστού επ’ αυτής. Το ίδιο ισχύει και για τα έσοδα στο σύνολο των επιχειρήσεων, λόγω της καταστροφής, προκειμένου οι πληγέντες να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια και όχι "μερικώς"»

«Τα άμεσα μέτρα για την “στήριξη” των πληγέντων από τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, συνιστούν τον ορισμό της εξαπάτησης. Ακόμα και τα ελλιπή ποσοστά κάλυψης στις ζημιές νοικοκυριών και επιχειρήσεων, έχουν τόσους “αστερίσκους” που ουσιαστικά θα εξαιρέσουν την πλειοψηφία των πληγέντων», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

«Το ελάχιστο που υποχρεούται να κάνει η κυβέρνηση, είναι η πλήρης και άμεση αποζημίωση στο σύνολο της ζημιάς σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και όχι ενός ποσοστού επ’ αυτής. Το ίδιο ισχύει και για τα έσοδα στο σύνολο των επιχειρήσεων, λόγω της καταστροφής, προκειμένου οι πληγέντες να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια και όχι “μερικώς”», υποστηρίζει ο πρόεδρος του κόμματος, τονίζοντας ότι «το σύνολο της δαπάνης, άλλωστε, είναι μόλις ένα μέρος από τα εκατοντάδες εκατομμύρια που η κυβέρνηση Μητσοτάκη χάρισε στους “εθνικούς εργολάβους” για έργα που ουδέποτε παρέδωσαν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments