Πολιτική

Κικίλιας για κακοκαιρία «AVGI»: Σε ποιες περιοχές συστήνεται τηλεργασία για τους εργαζόμενους

Κικίλιας για κακοκαιρία «AVGI»: Σε ποιες περιοχές συστήνεται τηλεργασία για τους εργαζόμενους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Μέτρα για την κυκλοφορία στην εθνική οδό αλλά και συστάσεις για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση αποφασίστηκαν στη σύσκεψη για την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για την κακοκαιρία Αυγή

Τα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης

Μέτρα για την κυκλοφορία στην εθνική οδό αλλά και συστάσεις για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση αποφασίστηκαν στη σύσκεψη για την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για την κακοκαιρία Αυγή, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πολιτική Προστασία.  Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συνέστησε σε όλους προσοχή και αποφυγή των μετακινήσεων σε περιοχές τις οποίες θα πλήξει η κακοκαιρία.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας μετά το τέλος της σύσκεψης: «Αποφασίσθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από σήμερα το βράδυ στις 8 ως το πρωί της Τετάρτης στις 10 στην εθνική οδό από τα Μάλγαρα μέχρι την Αθήνα. Αυτό θα αναθεωρείται ανάλογα με την κακοκαιρία. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες στην Εύβοια και στη Βοιωτία για τη μη λειτουργία των σχολείων δια ζώσης για αύριο Τρίτη και με το υπουργείο Παιδεία για τηλεκπαίδευση. Και σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα (σ.σ. στους νομούς αυτούς) και στους δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας,  Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού Πεντέλης και Παλλήνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments