Πολιτική

Κικίλιας: Με μηνύσεις και αγωγές απαντά σε αναρτήσεις στα social media για το αν «κέρδισε το ΛΟΤΤΟ»

Κικίλιας: Με μηνύσεις και αγωγές απαντά σε αναρτήσεις στα social media για το αν «κέρδισε το ΛΟΤΤΟ»
«H Δικαιοσύνη θα μετατρέψει τη λάσπη σας σε στήριξη για καρκινοπαθή παιδιά», γράφει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης

Με μήνυση και αγωγή απειλεί συγκεκριμένους χρήστες των social media ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς όπως ανέφερε «αραδιάζουν με θράσος ψευδή στοιχεία» εις βάρος του.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης είδε μια σειρά από λογαριασμούς χρηστών στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) να διακινούν πανομοιότυπο κείμενο, στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Έλληνες-κορόιδα, γνωρίζει ένας από εσάς να μας πει εάν ο Βασίλης Κικίλιας κέρδισε το ΛΟΤΤΟ; Ρωτάω διότι, σε 7 χρόνια από 1 ακίνητο που είχε τα έκανε 27 τα ακίνητα χωρίς ΔΑΝΕΙΑ. Τα εισοδήματα από 87.000 σε 1.700.000 ευρώ. Οι καταθέσεις από 23.000 ευρώ έγιναν 1.250.00 ευρώ. Τελικά είναι μεγάλη μπίζνα η πολιτική».

Κατόπιν αυτού, ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές εναντίον τους, δηλώνοντας πως «η Δικαιοσύνη θα μετατρέψει τη λάσπη σας σε στήριξη για καρκινοπαθή παιδιά». Μάλιστα, συμπεριέλαβε και τους επίμαχους λογαριασμούς του X που διακίνησαν την επίμαχη ανάρτηση.

«Όταν διατυπώνονται τέτοιες ”απορίες”, αραδιάζοντας με θράσος ψευδή στοιχεία, τότε αρχίστε εσείς να παίζετε ΛΟΤΤΟ. Θα το χρειαστείτε σίγουρα μετά τη μήνυση και την αγωγή. H Δικαιοσύνη θα μετατρέψει τη λάσπη σας σε στήριξη για τα καρκινοπαθή παιδιά, για να βγει κι ένα καλό από αυτή την αθλιότητα».

Ανάμεσα στους χρήστες που διακινούσαν το κείμενο είναι ο γνωστός λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments