Ελλάδα

Σοκάρουν θύματα του youtuber Hayate: “Έχει βγάλει πάνω από 300.000 ευρώ” – “Πήγαινε στο δωμάτιο του ανήλικες”

Σοκάρουν θύματα του youtuber Hayate: “Έχει βγάλει πάνω από 300.000 ευρώ” – “Πήγαινε στο δωμάτιο του ανήλικες”

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ' επάγγελμα καθώς και για το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ' επάγγελμα καθώς και για το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο βασανισμός ατόμων με νοητική στέρηση και οι εξευτελιστικές συμπεριφορές σε ζωντανή μετάδοση από τον youtuber Hayate (ή αλλιώς “Αρχηγό”). Μάλιστα, αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες είναι ο 35χρονος Youtuber που συνελήφθη για κακοποίηση ατόμων με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ειδικότερα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα καθώς και για το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

Ο Hayate φέρεται να εκμεταλλευόταν την ανάγκη των ατόμων αυτών και πάνω στην οικονομική τους αδυναμία, είχε στήσει μια «ηλεκτρονική επιχείρηση». Οι θεατές των συγκεκριμένων βίντεο πλήρωναν χρήματα ζητώντας να δουν κακοποιητικές και χυδαίες συμπεριφορές σε ζωντανή μετάδοση.

Οι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα χρήματα προκαλούν οργή, με έναν άλλο Youtuber που προφυλακίστηκε πριν τρεις μήνες για τον ίδιο ακριβώς λόγο και γνωρίζει καλά τον κατηγορούμενο να μιλάει στο Star, μέσα από τη φυλακή και να αποκαλύπτει ότι κέρδιζε χιλιάδες ευρώ με αυτόν τον τρόπο, ενώ τα θύματά του καταγγέλλουν μέχρι και μαστροπεία.

«Αυτός το κάνει αυτό 10 χρόνια, έχει βγάλει αρκετά λεφτά από αυτά, σίγουρα πάνω από 300.000 ευρώ, δεν στρίμαρε μόνο στο YouTube, στρίμαρε και στην πλατφόρμα του τρόμου, όπου τα σεξουαλικά πιο πολύ γινόντουσαν εκεί. Έχει κάνει αρκετά σεξουαλικά αυτός. Μπορεί σε μια εκπομπή να “έπεφταν” μέχρι 1.000 ευρώ και 2.000 ευρώ αναλόγως τη δοκιμασία που θέλανε να κάνουν» υποστήριξε.

Hayate: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και μαστροπείας

«Μπουνιές, κλωτσιές, σφαλιάρες, ούρα. Βγάζανε λεφτά από 50 μέχρι 1.500 ευρώ. Για τρεις μέρες έβγαλε 100.000 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ένα θύμα του Hayate.

Σοκ προκαλεί και η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, αλλά και μαστροπεία«Ανήλικες έρχονταν στο σπίτι 15-17 ετών και όταν μεθούσαν, τις έπαιρνε αγκαλιά και τις πήγαινε στο δωμάτιο» λέει ένα από τα θύματά του.

Μάλιστα, ο Hayate, δεν έβγαζε χρήματα μόνο από εκείνους που παράγγελναν τα βασανιστήρια αλλά ζητούσε και από τα κακοποιημένα θύματα. «Δώσε 50άρικο για αυτό που έκανες» ακούγεται να λέει σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments