Πολιτική

Κεραμέως: Διέταξε έλεγχο για το καθεστώς εργασίας του πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών

Κεραμέως: Διέταξε έλεγχο για το καθεστώς εργασίας του πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Μετά την αποκάλυψη ότι ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών ήταν δημόσιος υπάλληλος, που φαινόταν να εργάζεται στον δήμο Ερέτριας, όμως δεν πατούσε ποτέ το πόδι του, η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, διέταξε έλεγχο για το καθεστώς εργασίας του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Τι ανέφερε από τη Βουλή σχετικά με την υπόθεση των παλαιοχριστιανών και τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της οικογένειας η Νίκη Κεραμέως

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Μετά την αποκάλυψη ότι ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών ήταν δημόσιος υπάλληλος, που φαινόταν να εργάζεται στον δήμο Ερέτριας, όμως δεν πατούσε ποτέ το πόδι του, η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, διέταξε έλεγχο για το καθεστώς εργασίας του συγκεκριμένου ανθρώπου.

«Έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 46χρονου από Κόρινθο, για να δούμε που υπηρετεί και με ποιο καθεστώς. Εχω ζητήσει από αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έλεγχο», ανέφερε χαρακτηριστικά από τη Βουλή η κυρία Κεραμέως.

«Εργαζόταν για 3 χρόνια μέσω διαδικτύου»

Την αντίδραση της κυρίας Κεραμέως προκάλεσε το γεγονός ότι από το λαγούμι στο οποίο ζούσε η οικογένεια των «παλαιοχριστιανών», φαίνεται πως υπήρχε σύνδεση με το διαδίκτυο, με τον πατέρα να φαίνεται πως είχε τη δυνατότητα να εργάζεται μέσω τηλεργασίας σε δημοτική επιχείρηση του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Ερέτριας.

«Ενημερώθηκα ότι εργάζεται εδώ και 3 χρόνια στον δήμο μας και αμείβεται κανονικά. Από ότι βλέπω από τα χαρτιά, έγινε μετάταξη για λόγους υγείας, έτσι μας είπαν από την τελευταία διοίκηση. Έστειλα έγγραφο και δεν παρουσιάστηκε. Έστειλα ξανά έγγραφο να απολογηθεί για την απουσία του. Μέσα στην υπηρεσία, έχει κάνει τις δουλειές που του έχουν αναθέσει» τόνισε στον Ant1 ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου Νικόλας Γούρνης επιβεβαιώνοντας ότι ο 46χρονος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος.

Ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου συμπλήρωσε ότι ο 46χρονος κάνει χρήση της τεχνολογίας και εργάζεται χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία στις υπηρεσίες του δημαρχείου αλλά εργάζεται εξ’ αποστάσεως μέσω ίντερνετ. Προηγουμένως δούλευε σε άλλο δήμο αλλά το 2020 πήρε μετάταξη για λόγους υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments