Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 12 Μαρτίου ξεκινά η προεκλογική περίοδος για τις ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 12 Μαρτίου ξεκινά η προεκλογική περίοδος για τις ευρωεκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ο ΣΥΡΙΖΑ να μπει επισήμως σε προεκλογική τροχιά, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παρουσιάσει την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις ευρωεκλογές σε εκδήλωση στην Αθήνα.

Τι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ο ΣΥΡΙΖΑ να μπει επισήμως σε προεκλογική τροχιά, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παρουσιάσει την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις ευρωεκλογές σε εκδήλωση στην Αθήνα.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό κατά την πρώτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου υπό τη νέα σύνθεση, η αξιωματική αντιπολίτευση θα δώσει έμφαση στη μάχη ενάντια στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κουμουνδούρου θα προκρίνει την αντισυνταγματικότητα του νόμου αλλά και καταθέτοντας σειρά θετικών αντιπροτάσεων για την ενίσχυση του δημοσίου πανεπιστημίου.

Επίσης, μετά το πέρας της συνεδρίασης ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί την Νίκη Κεραμέως αλλά και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου να δώσουν εξηγήσεις για τη μαζική διαρροή προσωπικών στοιχείων πολιτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments