Διεθνή

Μπάιντεν: 10 εκατ. δολάρια στο προεκλογικό ταμείο μετά την ομιλία του

Μπάιντεν: 10 εκατ. δολάρια στο προεκλογικό ταμείο μετά την ομιλία του

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ (POOL PHOTO NATO/ EUROKINISSI/ NON COMERCIAL USE)

Ο Φεβρουάριος ήταν ο καλύτερος μήνας συγκέντρωσης κεφαλαίων της εκστρατείας του Μπάιντεν

To ποσό των 10 εκατ. δολαρίων συγκέντρωσε η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Τζο Μπάιντεν μετά την ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μπάιντεν μαζεύει μετρητά, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πιθανός αντίπαλός του στις εκλογές του Νοεμβρίου, ξόδεψε εκατομμύρια σε αμφισβητούμενες προκριματικές εκλογές. Η πολιτική επιχείρηση του πρώην προέδρου βοήθησε επίσης με τα δικαστικά έξοδα που σχετίζονται με τις τέσσερις ποινικές του κατηγορίες.

Μπάιντεν: Υπέγραψε το νομοσχέδιο, απετράπηκε η μερική παράλυση του ομοσπονδιακού κρατικού μηχανισμού

Ο Φεβρουάριος ήταν ο καλύτερος μήνας συγκέντρωσης κεφαλαίων της εκστρατείας του Μπάιντεν.

Η ωριαία ομιλία του την Πέμπτη που επιτέθηκε στον Τραμπ και έδωσε το μήνυμά του για τη δεύτερη θητεία στο κοινό σηματοδότησε την ανεπίσημη έναρξη της εκστρατείας, αφού ο Τραμπ άνοιξε το δρόμο για την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων στις προκριματικές εκλογές της Σούπερ Τρίτης.

Ενώ οι ψηφοφόροι σε πολιτείες πεδίου μάχης θεωρούν ότι η οικονομία των ΗΠΑ βελτιώνεται, ο Μπάιντεν ακολουθεί τον Τραμπ σε επτά πολιτείες που θεωρούνται πιο πιθανές να αποφασίσουν τις εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Bloomberg News/Morning Consult που διενεργήθηκε τον Φεβρουάριο.

Με βάση την ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης, η εκστρατεία του Μπάιντεν δαπανά 30 εκατομμύρια δολάρια σε κρατική διαφήμιση στο πεδίο μάχης, συμπεριλαμβανομένης της τηλεοπτικής διαφήμισης που κοροϊδεύει την ηλικία του. Ο πρόεδρος χτυπά περισσότερες πολιτείες ταλάντευσης αυτή την εβδομάδα με προγραμματισμένες στάσεις στο Νιου Χάμσαϊρ, το Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν.

Ένας βασικός στόχος για τους Δημοκρατικούς πρέπει να είναι «να εργαστούν σκληρά για να παρακινήσουν» τους νέους Αμερικανούς, δήλωσε ο εκπρόσωπος Adam Schiff. «Νομίζω ότι η ύψιστη προτεραιότητα πρέπει να είναι η προσέλευση των νέων να ψηφίσουν», είπε ο Δημοκρατικός της Καλιφόρνια στο Meet the Press του NBC την Κυριακή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments