Πολιτική

Σε Τήλο, Νίσυρο και Κω σήμερα ο Κασσελάκης

Σε Τήλο, Νίσυρο και Κω σήμερα ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: [367409] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Συνεχίζεται η περιοδεία στη νησιωτική Ελλάδα.

Την Τήλο, τη Νίσυρο και την Κω επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. 

Κατά τα λοιπά, στα μέτωπα της οικονομίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ο Στέφανος Κασσελάκης στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί -καιρού επιτρέποντος- η «ναυτική περιοδεία» του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε νησιά του Αιγαίου.

Χθες, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή με θέμα «το μεγάλο κύμα ακρίβειας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και οικονομία» .

Όπως ανέφερε αίτημα που κατέθεσε ο Σωκράτης Φάμελλος «παρότι οι πολίτες αλλά και οι επιχειρήσεις βλέπουν να αυξάνονται διαρκώς οι τιμές στα ράφια και στα πρατήρια καυσίμων, ο κ. Μητσοτάκης περιορίζεται σε στημένες περιοδείες. Όμως τα νούμερα τον διαψεύδουν».

Απαντώντας κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν πως μια συζήτηση που προτείνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την οικονομία, αν και είναι «ευχάριστο γεγονός», παράλληλα «είναι περίεργο να ζητείται από αυτούς που ευαγγελίζονται λεφτόδεντρα». Σηκώνοντας το γάντι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφεραν χθες πως «ας αφήσουν τα δήθεν αστεία και τα τσιτάτα περί λεφτόδεντρων. Έτσι δεν χτυπιέται η ακρίβεια. Πρέπει να έρθει ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή και να απολογηθεί για την ακρίβεια».

Παράλληλα, ο τομεάρχης Οικονομικών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκος Παππάς επανέφερε την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αξιοποιηθούν τα πλεονάσματα για να μειωθούν οι έμμεσοι φόροι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments