Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο [vid]

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369665] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΘΕΟ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μητρόπολη, τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη

Με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μητρόπολη, τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη. Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο π. Ιάκωβος, πρωτοσύγγελος της Μητρόπολης και ο π. Φώτιος, Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος της Μητρόπολης ενώ ο Μητροπολίτης Φιλόθεος ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στο μουσείο της Μητρόπολης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Μητροπολίτη, στην οποία παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών αρμόδιος για τις υποδομές, Νίκος Ταχιάος, η υφυπουργός υποδομών και μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Φάνης Παπάς και Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ο διευθυντής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Μιχάλης Μπεκίρης, ο συντονιστής του γραφείου Γιάννης Παπαγεωργίου, ιερείς κ.α.

Κατά την αποχώρησή του από τη Μητρόπολη, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments