Οικονομία

Χατζηδάκης: Βεβαίως υπάρχει ακρίβεια – Η μάχη συνεχίζεται

Χατζηδάκης: Βεβαίως υπάρχει ακρίβεια – Η μάχη συνεχίζεται

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Χατζηδάκης: Βεβαίως υπάρχει ακρίβεια - Η μάχη συνεχίζεται

Όσον αφορά τον ΦΠΑ, ο Κωστής Χατζηδάκης σημείωσε ότι ''η μείωση του είναι η εύκολη διέξοδος – και άλλες χώρες που μείωσαν το ΦΠΑ το έχουν μετανιώσει – π.χ. η Ισπανία''

«Βεβαίως υπάρχει ακρίβειακαι βεβαίως υιοθετούμε πολιτικές, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και αποτελέσματα – η μάχη συνεχίζεταιδεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Τι είπε για τον ΦΠΑ ο Κωστής Χατζηδάκης

Όσον αφορά τον ΦΠΑ, ο Κωστής Χατζηδάκης σημείωσε ότι «η μείωση του είναι η εύκολη διέξοδος – και άλλες χώρες που μείωσαν το ΦΠΑ το έχουν μετανιώσει – π.χ. η Ισπανία».

«Έχουμε εντονότερο ανταγωνισμό, περισσότερα τιμολόγια και καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές. Πήγαμε τον κατώτατο μισθό στα 830 ευρώ – σωρευτική αύξηση 28%», υπογράμμισε ο υπουργός.

Τέλος, χαρακτήρισε «αστειότητες» και «παραφωνία» αυτά που λέει η αντιπολίτευση και ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπλήρωσε πως η Ελλάδα έχει περάσει σε άλλη φάσηγιατί και το 2019 και το 2023, ψήφισε το κόμμα, που υπόσχεται τα λιγότερα, γιατί έχει καταλάβει που μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα οι δημαγωγοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments