Διεθνή

Τρομοκράτες της Χαμάς ομολογούν πως βίασαν και δολοφόνησαν νεαρή Ισραηλινή, πατέρας και γιος έδρασαν μαζί

Τρομοκράτες της Χαμάς ομολογούν πως βίασαν και δολοφόνησαν νεαρή Ισραηλινή, πατέρας και γιος έδρασαν μαζί

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε» ομολογούν πατέρας και γιος που συμμετείχαν στην επίθεση της Χαμάς. Πρόκειται για τον Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι, 47 ετών και τον γιο του Αμπντάλα, 18 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν από τις δυνάμεις των IDF.

Σοκάρουν οι περιγραφές τους για τα όσα συνέβησαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

«Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε» ομολογούν πατέρας και γιος που συμμετείχαν στην επίθεση της Χαμάς. Πρόκειται για τον Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι, 47 ετών και τον γιο του Αμπντάλα, 18 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν από τις δυνάμεις των IDF.

Παραδέχονται ότι εντόπισαν, βίασαν διαδοχικά μαζί με έναν ακόμη συγγενή τους και τελικά δολοφόνησαν μία Ισραηλινή σε σπίτι στο κιμπούτς Νιρ Οζ, κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε. Την απείλησα με το όπλο μου για να της βγάλω τα ρούχα, φορούσε τζιν σορτσάκι», ομολόγησε ο Τζαμάλ.

Τη φρίκη ολοκλήρωσε ο γιος του: «Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά τη βίασα εγώ, μετά ο ξάδερφός μου και μετά φύγαμε, αλλά ο πατέρας μου σκότωσε τη γυναίκα αφού τελειώσαμε με τους βιασμούς της».

Ο 47χρονος προσπάθησε να αποφύγει τη δολοφονία, καθώς στη δική του κατάθεση δήλωσε άγνοια για την τύχη της γυναίκας. Και οι δύο ομολογίες έγιναν με τους δύο τρομοκράτες να έχουν πίσω τους την ισραηλινή σημαία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments