Διεθνή

Ντοκουμέντο: Ο Τραμπ σε δείπνο με τους πρωταγωνιστές του ρωσικού σκανδάλου (vid)

Ντοκουμέντο: Ο Τραμπ σε δείπνο με τους πρωταγωνιστές του ρωσικού σκανδάλου (vid)
Το έδωσε στη δημοσιότητα το CNN.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα το CNN, το οποίο εμφανίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να δειπνεί με τους πρωταγωνιστές του "Russiagate".

Το βίντεο είναι γυρισμένο στις 15 Ιουνίου 2013 και ο μελλοντικός (τότε) πρόεδρος των ΗΠΑ παρευρίσκεται σε δείπνο με ρωσική επιχειρηματική οικογένεια τον Ιούνιο του 2013.

Μαζί του στο τραπέζι βρίσκεται ο Ρομπ Γκολντστόουν, ο οποίος αργότερα θα έστελνε τα περίφημα e-mail στον Τραμπ Jr, που σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο του πρόσφατου σκανδάλου. Υπενθυμίζεται ότι στα συγκεκριμένα e-mail ο Γκολντστόουν υποστήριζε ότι κατείχε επιβλαβείς πληροφορίες για την Χίλαρι Κλίντον. 

Σύμφωνα με τον Γκολντστόουν, τα στοιχεία εναντίον της Χίλαρι προέκυψαν μετά από μια συνάντηση μεταξύ ενός άνδρα και του Αρας Αγκαλάροφ, ενός ρώσου ολιγάρχη που διατηρεί στενές σχέεις με τον Πούτιν. Ο Γκολντστόουν προσφέρθηκε κατόπιν να διαμεσολαβήσει ώστε να πραγματοποιηθεί μια επικοινωνία μεταξύ του Τραμπ Jr. και του Εμιν Αγκαρλάροφ, γιου του ολιγάρχη και γνωστού τραγουδιστή. 

Στο βίντεο, εκτός από τον Γκολντστόουν, ο Τραμπ διακρίνεται να μετέχει σε μια ζωηρή συζήτηση με τον ίδιο τον Ρώσο ολιγάρχη με ρίζες στο Αζερμπαϊτζάν και τον τραγουδιστή γιο του Εμίν. 

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments