Ζώδια

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αναμένεται να κάνει τη ζωή σου πολύ πιο συναρπαστική και χαρούμενη, με καινούργιους και παλιούς φίλους, παρέες, διασκεδάσεις αλλά και νέα χόμπι. Θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/η οπότε θα εμφανιστούν στο δρόμο σου αρκετά άτομα που ενδεχομένως να είναι τελείως διαφορετικά, εκκεντρικά ή πιο απελευθερωμένα, που θα ξεφεύγουν από το μέσο όρο. Ένα από αυτά θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσει σε αρκετές αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Αν είσαι σε σχέση, ξαφνικά στη σχέση σου αρχίζει να φυσά ένας αέρας ανεξαρτησίας, κάτι που εσένα σου πηγαίνει περισσότερο, αφού έχεις ανάγκη να περνάς καλά στον ελεύθερο χρόνο σου, τόσο με το ταίρι σου όσο και με τους φίλους σου και τώρα θα έχεις αυτή την πολυτέλεια, χωρίς γκρίνιες ή ζήλιες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, μπαίνει στον Υδροχόο και με όσον το δυνατό πιο όμορφο τρόπο θα σε πείσει να εγκαταλείψεις κάποιες συντηρητικές ή κλασικές αντιλήψεις και να υιοθετήσεις πιο φρέσκες κι ανανεωμένες, τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική σου ζωή. Πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολές που δεν συνάδουν με τον συμπαγή χαρακτήρα σου, ιδιαίτερα αν γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ και θέλεις να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις. Ενδέχεται επίσης, κάποιος/α που δείχνει έξω από τα στάνταρ σου να σε προσελκύσει και να σε βάλει σε «μπελάδες». Αν είσαι σε σχέση, θα αποκτήσεις μια διαφορετική οπτική αυτό το χρονικό διάστημα σε θέματα σχετικά με την οικογένεια ή την σταδιοδρομία σου και θα αντιληφθείς ότι μεγαλύτερη αξία έχουν ο σύντροφός σου κι οι δικοί σου άνθρωποι. Η ομορφιά του σπιτιού θα είναι κύριο μέλημά σας όπου θα περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου να σου δημιουργήσει τη διάθεση για περισσότερα ταξίδια, γνώσεις και αλλαγές στην νοοτροπία σου. Το σίγουρο είναι ότι σηματοδοτεί μια περίοδο όπου θα αναζωογονηθείς πνευματικά και ψυχικά, ερχόμενος/η σε επαφή με περισσότερους και διαφορετικούς ανθρώπους, με τους οποίους θα έχεις κοινές αντιλήψεις και ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να υπάρξει κάποιος/α που θα σε ελκύσει αρκετά που ίσως σχετίζεται με το εξωτερικό και να ξεκινήσετε μια συχνή επικοινωνία. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και κατανόηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, το οποίο μπορεί να αποδεχτεί πλέον πιο εύκολα κάποιες ιδέες ή προτάσεις σου, ώστε να βελτιώσετε τη σχέση σας που μέχρι πρότινος αντιστεκόταν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο επιφυλάσσει πρωτόγνωρες, συναρπαστικές στιγμές στα αισθηματικά σου αφού κι εσύ νιώθεις πιο ελεύθερος/η να πειραματιστείς με άτομα, τελείως διαφορετικά από σένα, έστω και μόνο για να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία και να ικανοποιήσεις σεξουαλικά την περιέργειά σου ή μια σου επιθυμία. Η λίμπιντό σου θα κτυπήσει κόκκινο, η έλξη σου θα είναι έντονη και θα τραβά αρκετά πρόσωπα, αυξάνοντας έτσι τη γκάμα των επιλογών σου και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι σε σχέση, τα καλά μαντάτα έρχονται από τον οικονομικό τομέα αφού μια μη αναμενόμενη αύξηση εσόδων ή ένα δώρο θα κάνει αυτή την περίοδο ακόμα καλύτερη για σένα και το σύντροφό σου, κατά την οποία θα μπορέσετε να καλύψετε αρκετές από τις ανάγκες σας αλλά και να αγοράσετε κάτι που θέλατε.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, τον Υδροχόο, ενισχύεται η γοητεία σου αλλά και η διάθεσή σου να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Θέλεις να γευτείς καινούργιες εμπειρίες, να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε ξεσηκώσουν με την ζωντάνια και τη διαφορετικότητά σου αλλά και να πειραματιστείς ακόμα και με το προσωπικό σου στυλ, υιοθετώντας ένα πιο προχωρημένο κι εξαντρίκ. Πιθανόν να έρθεις πολύ κοντά σε ένα άτομο που δεν έχει καμία σχέση με τα μέχρι τώρα δεδομένα σου, είτε σε χαρακτήρα είτε σε εμφάνιση, με το οποίο θα βιώσεις ξεχωριστές στιγμές. Αν είσαι δεσμευμένος/η, εγκαταλείπεις τους τύπους και τις εγωιστικές συμπεριφορές και αφοσιώνεσαι περισσότερο στην ουσία για να βρεις τρόπους να ξεφύγετε από τα τετριμμένα τα οποία πλέον θα νιώσεις έντονα να σε πνίγουν και να σου δημιουργούν μιζέρια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα καλά νέα έρχονται από τον εργασιακό σου τομέα, όπου τόσο οι συνθήκες όσο και η σχέση σου με συναδέλφους σου θα είναι σαφώς καλύτερες κι ενδεχομένως να… συσφιχτούν ακόμα περισσότερο, αν εμφανιστεί ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σου προκαλέσει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Το σημαντικό είναι ότι μάλλον θα υπάρξει ανταπόκριση από την πλευρά του και τελικά να προχωρήσει το ειδύλλιό σας και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σηματοδοτείται μια περίοδος όπου η υγεία, η ομορφιά κι η ευεξία θα σας απασχολήσουν αρκετά, ίσως γιατί θέλετε να προετοιμαστείτε για τις γιορτές, οπότε δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε επισταμένα τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός σας, όπως επίσης και μια διαφορετική διατροφή ή πρωτότυπες θεραπείες.

ΖΥΓΟΣ

Αέρα στα πανιά σου βάζει η Αφροδίτη στον Υδροχόο κι ίσως αυτή να είναι μια από τις καλύτερες φάσεις της χρονιάς σου από ερωτικής πλευράς. Η συμπεριφορά σου θα γίνει πιο ανάλαφρη, το στυλ σου πιο εκκεντρικό, χωρίς όμως να χάσει τη γοητεία του και με τη συμβολή του Δία, θα τραβήξεις το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων. Φλερτ, αρκετές προτάσεις αλλά κι ένας ξαφνικός έρωτας που θα σε ξεσηκώσει και μάλιστα με θετικές μελλοντικές προοπτικές είναι πολύ πιθανά, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να περάσεις με το πρόσωπο που θέλεις τις γιορτές. Αν είσαι σε σχέση, η κοινωνική σας ζωή θα διανθιστεί με όμορφες στιγμές γεμάτες εξόδους και διασκεδάσεις, είτε μόνοι είτε με τους φίλους σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμμετέχετε σε μια ομάδα με κοινούς σκοπούς ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο ενδιαφέρον που θα το απολαύσετε κι οι δυο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει μια εξωστρέφεια αλλά και διάθεση να κάνεις στροφή στις ερωτικές σου επιδιώξεις, κυνηγώντας καινούργιες και διαφορετικές εμπειρίες. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνεις πόλος έλξης του αντίθετου φύλου και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου, ενδεχομένως όμως τα άτομα τα οποία τραβάς να είναι πολύ έξω από τα στάνταρ σου και να μην το χαίρεσαι ιδιαίτερα. Αν όμως θέλεις όντως κάτι άλλο στη ζωή σου, ίσως πρέπει να τολμήσεις και να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, γιατί μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα γίνουν λίγο πιο χαλαρές, καθώς δε θα υπάρχει μεγάλο ζόρι και αναστάτωση από διάφορα προβλήματα, κάτι που, τουλάχιστον για αυτό το διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, αφού θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε περισσότερο με δικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου γίνεσαι αρκετά δημοφιλής και στο επικοινωνιακό παιχνίδι θα χτυπήσεις το «Άριστα». Βόλτες, συζητήσεις και συναντήσεις θα αυξηθούν, ενώ θα περάσεις όμορφες στιγμές με συγγενικά και φιλικά σου πρόσωπα. Οι αντιλήψεις ή διάφορες ιδέες σου, αν και πιο τραβηγμένες, θα έχουν απήχηση και ενδεχομένως να είναι αυτές που θα τραβήξουν ερωτικά ένα άτομο. Μια τυχαία γνωριμία σε μέρος που δεν περιμένεις είναι επίσης πιθανή. Αν ήδη υπάρχει κάποιος/α που έχετε ξεκινήσει μια επικοινωνία, μπορεί τώρα να αρχίσετε να έχετε πιο στενές επαφές. Αν είσαι σε σχέση, η καθημερινότητά σας γίνεται πολύ πιο ευχάριστη, ενώ πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα θα λυθούν με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων. Ένα μικρό ταξίδι ή μια απόδραση για τις γιορτές θα σας αναζωογονήσει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σε αποχαιρέτησε και πέρασε στον 2ο οίκο σου, συνεχίζοντας να σε ευνοεί ερωτικά, ενδεχομένως και περισσότερο από πριν. Το ζητούμενο είναι να ελαφρύνεις τη διάθεσή σου, να επαναξιολογήσεις όσα είναι σημαντικά για σένα και να αρχίσεις να χαίρεσαι όσα έχεις. Προτάσεις και προκλήσεις θα υπάρχουν αρκετές, που θα σε βάλουν σε πειρασμό κι αν αποβάλλεις το άγχος ή τις όποιες ανασφάλειές σου, τότε θα ζήσεις πολύ συναρπαστικές στιγμές. Ίσως μάλιστα αυτό το διάστημα προκύψει κι ένα ειδύλλιο. Αν είσαι σε σχέση, ευχάριστα είναι τα νέα κι από τον οικονομικό τομέα, καθώς προμηνύεται μια αύξηση εσόδων ή θα σας έρθουν έξτρα χρήματα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Εν τούτοις, στο νου σου και κόντρα στο χαρακτήρα σου, θα θέλεις περισσότερο να ικανοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου, παρά να φροντίσεις για άλλες ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι ο κύριος πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης περιόδου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οπότε είναι λογικό όλοι οι προβολείς να στραφούν πάνω σου. Εκκεντρικός/η, προκλητικός/η και αρκετά γοητευτικός/η, θα κερδίσεις το ενδιαφέρον όπου κι αν βρεθείς και θα γίνεις το αντικείμενο του πόθου πολλών. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, θα προσθέσει κι άλλους πόντους στην αυτοπεποίθησή σου αφού θα έχει μεγάλη ανταπόκριση. Οι πιθανότητες να βρεις αυτό το διάστημα ένα πρόσωπο που θα σου ταιριάζει είναι πολύ μεγάλες, το ίδιο και η δημιουργία μιας σχέσης που θα βασίζεται στην ανεξαρτησία και την αυτονομία. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η προσοχή του συντρόφου σου θα στραφεί πάνω σου, φροντίζοντάς σε και ικανοποιώντας αρκετές από τις επιθυμίες σου, χωρίς ωστόσο να σε καταπιέζει ή να κρέμεται από πάνω σου, που αυτό είναι το πιο σημαντικό για σένα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογία σου θα ανέβει, καθώς θα υπάρχουν δείγματα γύρω σου ότι το κλίμα στα ερωτικά σου αλλάζει. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ό,τι ξεκινήσει όμως τώρα θα είναι κάτω από άκρα μυστικότητα για συγκεκριμένους λόγους, κάτι που ώρες – ώρες δε θα σου αρέσει. Ωστόσο, οι στιγμές που θα περνάς θα είναι τόσο όμορφες που μετά από λίγο θα το ξεχνάς. Επίσης, είναι πιθανή μια κρούση από ένα πρόσωπο που θα είναι δεσμευμένο που θα σε βάλει σε σκέψεις να παραβείς τους κανόνες και να ενδώσεις. Αν είσαι σε σχέση, οι συνθήκες στη δουλειά σου είναι πολύ καλύτερες πλέον και οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, κάτι που σου επιτρέπει να περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και να κάνετε διάφορα πράγματα που σας γεμίζουν, τα οποία δεν μπορούσατε πριν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments