Αθλητισμός

Φοβερή δήλωση από Παναθηναϊκό: “Θέλω τον Μαρινάκη στην ομάδα μου, επειδή ξέρει να…”!

Φοβερή δήλωση από Παναθηναϊκό: “Θέλω τον Μαρινάκη στην ομάδα μου, επειδή ξέρει να…”!
Ατάκα-φωτιά που θα συζητηθεί από έναν "πράσινο" για τον μεγαλομέτοχο των "ερυθρολεύκων"! Γιατί τον αποθεώνει; "Θέλω ακόμα και Φορτούνη-Ρομπέρτο"!

Να δει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αν και οπαδός του Παναθηναϊκού, να συμμετέχει στη Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει ο Μιχάλης Λαμπρινιάδης, πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Νότιγχαμ στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για επιτυχημένο επιχειρηματία που τα καταφέρνει καλά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, αποκάλυψε στο SportDog τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει αυτή η προοπτική στη Λέσχη, λόγω των εγχώριων οπαδικών προτιμήσεων κάποιων μελών της, αλλά και το γεγονός ότι δύο άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αγγλία για τη Νότιγχαμ.

Μίλησε, ακόμα, για τη φετινή πορεία της ομάδας, για το γεγονός ότι στην Αγγλία θεωρούν παίκτη τού Ολυμπιακού τον Βέλλιο και περιμένουν το καλοκαίρι να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και για ποιον νυν και πρώην παίκτη τού Ολυμπιακού θέλει στη Νότιγχαμ.

Κύριε Λαμπρινιάδη, νέο ρεπορτάζ από την Αγγλία επαναφέρει το θέμα του Μαρινάκη και πιθανή είσοδό του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πώς ακούτε αυτή την εξέλιξη;

“Πολύ θετικά, γιατί η ομάδα όπως διοικείται τώρα από τον Φαουάζ Αλ Χασάουι έχει πτωτική πορεία, δεν βλέπουμε να υπάρχει μέλλον. Κινδυνεύουμε με υποβιβασμό φέτος. Ο Μαρινάκης από την άλλη έχει δείξει ότι ξέρει να τρέξει μία μεγάλη ΠΑΕ, όπως είναι ο Ολυμπιακός, άσχετα αν κάποιοι στη Λέσχη μας δεν βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική της συμμετοχής του στην ομάδα. Μία λύση Μαρινάκη για τη Νότιγχαμ, θα είναι προς όφελος της ομάδας”.

Υπάρχουν αντιδράσεις στην ελληνική Λέσχη φίλων για αυτή την προοπτική;

“Ενοχλεί το θέμα Μαρινάκη κάποιους στη Λέσχη, για αυτό μάλιστα υπήρξαν και κάποιες αποσχιστικές τάσεις, καθώς συνδέουν τις ελληνικές αθλητικές τους προτιμήσεις με τη Νότιγχαμ. Με αποτέλεσμα αρκετοί να μη δίνουν τις συνδρομές τους, να έχουν αποχωρήσει από τη Λέσχη κ.λπ. Κι εγώ είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην έρθει ο Μαρινάκης στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Βλέπω πολύ θετικά, μάλιστα, μία τέτοια εξέλιξη για τη Νότιγχαμ, καθώς ο Μαρινάκης είναι πολύ επιτυχημένος τόσο στον χώρο των επιχειρήσεων, όσο και στον ποδοσφαιρικό”.

Γιατί δεν προχώρησε την προηγούμενη φορά η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στον σύλλογο;

“Δεν είναι ότι δεν προχώρησε το θέμα του Μαρινάκη μόνο, καθώς δεν προχώρησε ούτε το ενδιαφέρον που υπήρχε από την Αμερική. Ο λόγος είναι αυτός ο ιδιόρρυθμος Φαουάζ, καθώς στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων συνεχώς παρουσιάζει κάτι καινούργιο σε αυτά που ζητάει. Ακόμα και εξωφρενικό. Δεν είναι συνομιλητής που μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω του. Τώρα που είναι με την πλάτη στον τοίχο, λόγω του κινδύνου υποβιβασμού και με τον κόσμο της ομάδας να μην τον στηρίζει, ίσως προχωρήσει το θέμα της αγοραπωλησίας. Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε ότι υπήρχε μία γυναίκα και ένας άνδρας, που εκπροσωπούσαν τον Ολυμπιακό, στην Αγγλία. Η ίδια γυναίκα είχε σταλεί το προηγούμενο διάστημα από τον Μαρινάκη στην Αγγλία, για να δει πώς λειτουργεί η Νότιγχαμ”.

Η φετινή πορεία τής ομάδας δεν είναι καλή. Παρόλα αυτά έχει στο ρόστερ της παίκτες – δώρα από την Ελλάδα, τον Βέλλιο και τον Κασάμι.

“Κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια. Ο Φαουάζ “τρέχει” με ερασιτεχνικό τρόπο την ομάδα. Είναι κάπως σαν one man show. Ομάδες όπως η Νότιγχαμ όμως, με τη ιστορία που έχει, δεν μπορεί να λειτουργεί με τέτοιο πρότζεκτ. Συνέχεια αλλάζει προπονητές ή μπορεί να αφήνει απλήρωτους τούς παίκτες και όσους είναι γύρω από αυτούς (φροντιστές κ.λπ.). Μιλάμε για καθυστερήσεις μόλις 1 – 2 εβδομάδων, αλλά σε ένα άρτια οργανωμένο πρωτάθλημα, όπως είναι το αγγλικό, όλα μετράνε. Ο Βέλλιος άρχισε πολύ καλά τη σεζόν, ο Μοντανιέ τον χρησιμοποιούσε συνεχώς και πρόσφερε πολλούς κρίσιμους βαθμούς και γκολ στην ομάδα. Ο Κασάμι, όπως με ενημερώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει στην ομάδα, έχει προβλημα συμεπριφοράς. Και με τον Μοντανιέ το είχε. Και, ξέρετε, η Αγγλία δεν είναι Ελλάδα…”.

Το σενάριο που θέλει τον Βέλλιο να φεύγει το καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ για τον Ολυμπιακό, το έχετε ψάξει περισσότερο;

“Δεν ξέρω κάτι περισσότερο, ως επίσημη ενημέρωση. Ούτε ο Βέλλιος μάς είπε κάτι, όταν τον βραβεύσαμε ως Λέσχη Φίλων Νότιγχαμ Φόρεστ και καθίσαμε μαζί του για να συζητήσουμε. Ψιθυρίζεται αυτό που λέτε και μάλλον επιβεβαιώνεται από τη μη χρησιμοποίησή του το τελευταίο διάστημα, καθώς τον θεωρούν παίκτη του Ολυμπιακού. Ακούγεται ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού και πληρώνεται από τον Ολυμπιακό”.

Υπάρχει κάποιος από τον Ολυμπιακό που θα θέλατε ως δώρο στην ομάδα, αν προχωρήσει η διαδικασία συμμετοχής τού Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ; Όπως έγινε πέρσι με τον Κασάμι, για παράδειγμα;

“Τον Φορτούνη θα ήθελα στη Νότιγχαμ! Επίσης, η ομάδα πονάει στη θέση τού τερματοφύλακα και εκείνος που θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ είναι ο Ρομπέρτο, που μέχρι πέρσι έπαιζε στον Ολυμπιακό”.

πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments