Ζώδια

Η Μοίρα του Ήλιου το Σάββατο και τι σημαίνει για όλα τα ζώδια !

Η Μοίρα του Ήλιου το Σάββατο και τι σημαίνει για όλα τα ζώδια !
Η έβδομη μοίρα του Ήλιου, χαρακτηρίζεται από τους αστερισμούς που λάμπουν εκτυφλωτικά στον νυχτερινό ουρανό.

Η έβδομη μοίρα του Ήλιου, χαρακτηρίζεται από τους αστερισμούς που λάμπουν εκτυφλωτικά στον νυχτερινό ουρανό. Το σύμβολό της είναι η δύναμη των κυρίαρχων πνευματικών αξιών που αναφέρονται στην κοινή αρετή της ελεημοσύνης του ανθρώπου και σε όλα τα διαχρονικά αρχέτυπα.

Η εμπειρία του νυχτερινού ουρανού με το πλήθος των αστεριών, η οποία είναι ιδιαίτερα λαμπρή σε όλες τις χώρες από τις οποίες ήρθε η αστρολογία, είναι εξίσου βασική και αρχετυπική εμπειρία όπως αυτή της ανατολής, της πανσελήνου και των εποχιακών αλλαγών. 

Όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη Γη έχουν αναπτύξει την έννοια των αστερισμών, πιθανώς λόγω της ανάγκης να βρουν την τάξη και να προσωποποιήσουν όλα όσα θα μπορούσαν να λάβουν μόνιμη μορφή. 

Tέτοιες εξατομικεύσεις μπορούν να ονομαστούν «ψυχικές προβολές», αλλά η έννοια της προβολής πρέπει να ληφθεί ως σύμβολο. 

Εάν ο άνθρωπος προβάλλει τη βασική του ανθρώπινη φύση στον νυχτερινό ουρανό γεμάτο αστέρια, δεν είναι τόσο λογικό να πούμε ότι το σύμπαν προβάλλει τα δικά του ανέκαθεν εξελισσόμενα πρότυπα τάξης πάνω στην ανθρώπινη φύση; 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments