Αθλητισμός

Παυλίδης: ”Να είμαστε προσγειωμένοι”

Παυλίδης: ”Να είμαστε προσγειωμένοι”
Ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε για το γκολ που πέτυχε στη Δράμα αλλά και τις επικείμενες υποχρεώσεις του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Παυλίδης του Άρη στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Libero 107.4 FM” για το ματς με τη Δόξα Δράμας, το γκολ του αλλά και τη συνέχεια:

Για το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας: «Είμαι χαρούμενος και εγώ και οι συμπαίκτες μου για την νίκη. Εγώ είμαι ακόμα πιο χαρούμενος για το γκολ και την ομαδική προσπάθεια. Το γκολ δεν είναι τύχη αλλά είναι ικανότητα, αφού έχει γίνει και με τα Τρίκαλα. Σημασία έχει η νίκη, όχι το γκολ».

Για το ποιο από τα δύο γκολ του είναι καλύτερο: «Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Να είμαστε και προσγειωμένοι. Το χθεσινό ήταν πιο δύσκολο γιατί έκανα κοντρόλ με το στήθος και σούταρα πριν σκάσει η μπάλα. Δε το περίμενε ο τερματοφύλακας. Πίστευε ότι θα μπω πιο μέσα».

Για το ποιο είναι το "αγαπημένο" του πόδι: «Σουτάρω και με τα δύο, αλλά μου αρέσει περισσότερο με το αριστερό. Με βολεύει περισσότερο αν και είμαι δεξιοπόδαρος».

Για ένα σουτ που είχε προηγηθεί πριν το γκολ: «Στο σουτ εκείνο, η μπάλα κόντραρε και ο διαιτητής έδειξε κόρνερ. Έβαλα το άλλο και ευτυχώς πήγαν όλα καλά»

Για το κλίμα στην ομάδα και τα πειράγματα: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Έχουμε γίνει μια παρέα και υπάρχουν πειράγματα. Εγώ, όπως και όλοι, θέλουμε να παίζουμε βασικοί. Από κει και πέρα ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει και αποφασίζει».

Για τα νωθρά ξεκινήματα του Άρη: «Αυτό το θέμα πρέπει να το λύσουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Μιλήσαμε και με τον προπονητή. Είναι θέμα συγκέντρωσης πιστεύω. Το καλό είναι ότι δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι και το κυνηγάμε μέχρι το τέλος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments