Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Αργεντινή – Ισλανδία 1-1

Μουντιάλ 2018: Αργεντινή – Ισλανδία 1-1
Με "χρυσό" σκόρερ τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον η Ισλανδία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, Αργεντινή - Ισλανδία 1-1, στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στον πρώτο της αγώνα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, η Αργεντινή ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Ισλανδία.

Το σκορ άνοιξε για την Αργεντινή με όμορφο τέρμα ο Σέρχιο Αγκουέρο στο 19′ για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα ο γνωστός σε όλους μας από το πέρασμα του στο Ολυμπιακό, Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο 23′.

Η Αργεντινή δυσκολεύτηκε να βρει χώρους στο παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν η κυρίαρχη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 63ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1, καθώς κέρδισε πέναλτι. Υπό το βλέμμα του Ντίεγκο Μαραντόνα, ο Λιονέλ Μέσι που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον Χάλντορσον να αποκρούει την μπάλα και να γίνεται ο μοιραίος του παιχνιδιού.

Το χαμένο πέναλτι του Λιονέλ Μέσι:

https://twitter.com/neveratoneplace/status/1007996522779197440

  • Αργεντινή: Καμπαγιέρο, Ταλιαγίκο, Μαστσεράνο, Ρόχο, Οταμένμτι, Σάλβιο, Μπίγλια (54′ Μπανέγα), Ντι Μαρία (75′ Παβόν), Μέσα, Μέσι, Αγουέρο.
  • Ισλανδία: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Άρνασον, Μαγνούσον, Γκούντμουντσον (64′ Γκίσλασον), Μπιάρνασον, Σίγκουρντσον (90+1′ Σίγκουρντσον), Γκάναρσον (77′ Σκούλασον), Χαλφρεντσον, Φινμπόγκασον.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments