Ζώδια

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων
Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τους συνανθρώπους σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα και όλα θα πάνε καλά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, μπορεί να χρειαστεί να καταπνίξετε την φυσική σας ανταγωνιστικότητα (και αντ΄ αυτού να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας) για να προχωρήσετε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, είστε χαμένοι στις σκέψεις σας και δυστυχώς δεν είναι όλες ευχάριστες. Αν κάνετε πράξη αυτές τις ενοχλητικές ιδέες, περιμένετε διαμάχες. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το πάτε χαλαρά για λίγο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο αισιόδοξος, κοινωνικός εαυτός σας επιστρέφει, γι’ αυτό ψάξτε μια περιπέτεια. Την Κυριακή, εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και τις ικανότητες εκείνων που σας βοηθάνε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν θέλατε η εβδομάδα σας να ξεκινήσει βαρετά, θα εκπλαγείτε. Η ρουτίνα σας ανανεώνεται τη Δευτέρα και την Τρίτη και θα πρέπει να αδράξετε την κάθε ευκαιρία για διασκέδαση, ακόμα κι αν η δουλειά σας θα πρέπει να περιμένει. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, αυτά που σας παθιάζουν θα σας βάλουν στη δράση. Απλώς φροντίστε να μην σας βάλουν και σε μπελάδες. Την Παρασκευή και το Σάββατο, η γνωστή σε όλους υπομονή σας θα αποδώσει. Τώρα είναι η ώρα να σταματήσετε και να αναλογιστείτε, ακόμα κι αν οι άλλοι τρέχουν βιαστικοί. Αυτή την Κυριακή, γειωθείτε. Κάποιος θα σας χαρίσει το δώρο της γνώσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε εβδομάδα έπρεπε να ξεκινούσε έτσι! Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό τη Δευτέρα και την Τρίτη και έχετε άφθονη γοητεία που θα εμπνεύσει τους πάντες γύρω σας στο σπίτι και στη δουλειά. Θα κόψετε ταχύτητα Τετάρτη και την Πέμπτη, όμως: Θα θέλετε περισσότερο να κάνετε ανάλυση παρά να μπείτε στη δράση. Αυτές οι ασυνήθιστες ιδέες και γνώσεις θα σας απασχολήσουν μέχρι την Παρασκευή και το Σάββατο, όταν θα αρχίσετε να τις κάνετε πράξη με τη βοήθεια ενός συντρόφου που σκέφτεται σαν εσάς. Την Κυριακή, να είστε ευέλικτοι. Χρησιμοποιείστε την ευελιξία σας για να προσαρμοστείτε στο απροσδόκητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τα προβλήματα στο μέτωπο του σπιτιού καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να φέρουν διαμάχες, αλλά λίγη κατανόηση θα σας βοηθήσει πολύ. Από την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα συναισθήματα είναι έντονα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενθουσιασμό στις σχέσεις, αλλά τα καταπιεσμένα συναισθήματα θα δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε οικονομικό ή νομικό ζήτημα. Προσέξτε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, χαρίστε ένα διάλειμμα στον εαυτό σας και αφήστε την ευαισθησία σας ελεύθερη. Αυτή την Κυριακή, βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να λύσετε ένα πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Όλοι είναι στο πλευρό σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Και πώς να μην είναι; Έχετε όλες τις απαντήσεις (και περνάτε καλά!) τη Δευτέρα και την Τρίτη. Απολαύστε τη δημοτικότητά σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα ησυχάσουν λίγο τα πράγματα –τώρα είναι η ιδανική στιγμή για ενδοσκόπηση και ήρεμη ανάλυση. Θα επιστρέψετε στη δράση πάνω στην ώρα για το Σαββατοκύριακο και μπορείτε να περιμένετε χειροκροτήματα, αγάπη και θαυμασμό όπου κι αν εμφανίσετε την θεατρική παρουσία σας. Την Κυριακή, βοηθήστε τον εαυτό σας βοηθώντας κάποιον άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξτε λίγη εγκράτεια στα οικονομικά θέματα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι μέρες που προτρέπουν τα παρορμητικά έξοδα, αλλά είναι ιδανικές και για άλλου είδους αφθονία, όπως αυθόρμητες γνώμες και ιδέες που προκαλούν θαυμασμό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ικανοποιήστε το μυαλό σας κάνοντας συζητήσεις και ακολουθώντας την περιέργειά σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο, αντισταθείτε στον πειρασμό να τρέξετε. Μερικές φορές το πιο τολμηρό και άξιο ρίσκο είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να συμβούν. Την Κυριακή, μπορείτε να ξεκουραστείτε. Η σκληρή δουλειά σας έχει αποδώσει και είναι ώρα για διασκέδαση και έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο ερωτικό χαμόγελό σας και στην χαλαρή σας εμφάνιση; Κανείς, τουλάχιστον όχι στην αρχή της εβδομάδας. Θα γοητεύετε τους πάντες τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να είστε γενναιόδωροι με την προσοχή σας αλλά θα είστε προσεκτικοί με τα λεφτά σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την οικονομική σχολαστικότητα για να κάνετε ένα έξυπνο πλάνο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, είστε πέρα ως πέρα ο εαυτός σας και με τον θετικό τρόπο. Έχετε πολλά να πείτε και περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν τι έχετε στο μυαλό σας. Την Κυριακή, πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει δύσκολα. Η καρδιά και το μυαλό σας δεν μπορούν να συμφωνήσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη και αυτή μπορεί να είναι πιο ιδανική περίοδος για να σκεφτείτε και όχι για να δράσετε (ειδικά αν μπορείτε να συζητήσετε τα πράγματα με φίλους). Η οπτική σας την Τετάρτη και την Πέμπτη θα ξεθολώσει πολύ και θα βρείτε τη χάρη και την αυτοπεποίθησή σας και πάλι. Θα ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πάρετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα παρασυρθείτε απ’ τη στιγμή. Κάποιος πειστικός θα θέλει να σας βάλει στα σχέδιά του, αλλά εσείς μπορείτε να βασιστείτε στα ένστικτά σας. Την Κυριακή, ξεκινήστε κάτι νέο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποιος σας αγαπά; Όλοι, απ’ ότι φαίνεται στην αρχή της εβδομάδας. Φίλοι και θαυμαστές θα τρέξουν στο πλευρό σας τη Δευτέρα και την Τρίτη και είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Το ακροατήριό σας θα είναι προσεκτικό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η κοινωνική διάθεση μπορεί να μετατραπεί σε συστολή. Ίσως ήρθε η ώρα για λίγη ηρεμία και ησυχία για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μέχρι την Παρασκευή θα επιστρέψετε στον χαρούμενο εαυτό σας και θα περάσετε καλά ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε όπως σχεδιάζατε. Την Κυριακή, κάντε κάτι πραγματικά μοναδικό και αυθεντικό –ακόμα κι αν είναι μια μικρή, συμβολική κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλοδοξία σας θα αποδώσει καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ιδανικές μέρες για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε έργα. Μπορεί να μην είναι όλοι στο ίδιο μήκος κύματος αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον θα ξέρουν ότι δεν πρέπει να εμποδίσουν την πορεία σας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα σας δώσουν χρόνο και προοπτική για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε το πού βρίσκεστε –και μπορείτε να βασιστείτε στους φίλους σας για βοήθεια. Την Παρασκευή και το Σάββατο, πρέπει να παραμείνετε πειθαρχημένοι με τις λεπτομέρειες, αλλά ταυτόχρονα να αφήσετε το μυαλό σας να ανοίξει για να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Την Κυριακή, έχετε το μυαλό και τη δύναμη να καταφέρετε τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνετε στενές συνδέσεις καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι κατάλληλες ημέρες για να περάσετε το μήνυμά σας και να κάνετε φίλους. Η Τετάρτη και η Πέμπτη σας κάνουν να κόψετε ταχύτητα και να στραφείτε προς τα μέσα, καθώς οι σκέψεις σας γυρνούν προς την ευρύτερη εικόνα. Κάνετε αρκετή πρόοδο στη δουλειά σας; Την Παρασκευή και το Σάββατο, οι άλλοι θα περιμένουν από εσάς να πάρετε τα ηνία –και θα είναι διασκεδαστικό! Οργανώστε μια έξοδο ή ένα πάρτι με καινούριους και παλιούς φίλους. Μην προσπαθήσετε να πετύχετε τίποτα την Κυριακή. Απλώς χαλαρώστε και απολαύστε την ημέρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσέξτε τις διαμάχες καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Οι άλλοι μπορεί να μην είναι με το μέρος σας τη Δευτέρα και την Τρίτη και ακόμα και παλιοί συνεργάτες σας μπορεί να έχουν φιλοδοξίες που έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδιά σας. Μην διστάσετε να πετάξετε το παλιό για χάρη του νέου και την Τετάρτη και την Πέμπτη προσέχετε πολύ οποιονδήποτε προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί. Σταθείτε στο ύψος σας και μην κάνετε πίσω! Αν μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα έξυπνο σχέδιο την Παρασκευή και το Σάββατο, η τύχη θα είναι με το μέρος. Τα άστρα θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας να κάνετε το σωστό. Την Κυριακή, πάρτε τα ηνία. Οι άλλοι θα στραφούν σε σας για να παρέχετε καθοδήγηση ή να τους δείξετε το δρόμο προς κάποιον που μπορεί να το κάνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments